Joi, oamenii de afaceri din județ vor fi premiați la „Topul Firmelor din județul Dâmbovița”

„Topul Firmelor din județul Dâmbovița” a ajuns la ediția a XXVI-a.

Topul, organizat de catre Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița este clasamentul care se distinge prin acuratețe, seriozitate, exigență, fiind astfel, de la an la an, tot mai edificator pentru adevarata performață economică, reușind să se impună drept unul dintre cele mai importante evenimente ale comunității de business din județul Dâmbovița. Evenimentul va avea loc, joi, 14 noiembrie.

La baza realizării clasamentului Topului Județean al Firmelor stau cele șapte domenii de activitate: industrie, servicii, comerț, turism, cercetare – dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit și construcții. Firmele laureate la faza județeană participă și la faza pe țară a Topului Național al Firmelor. În Top s-au clasificat 731 societăți.

Un mediu de afaceri sănătos și prosper reprezintă nucleul și motorul de dezvoltare al oricărei societăți, prin bunurile și serviciile oferite, locurile de munca create, contribuțiile la bugetul de stat sau la bugetele locale și toate avantajele directe și indirecte create.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro