Îți dorești o carieră în modelling? Vino pe 26 martie la preselecția pentru „ Beauty CAMP 2015”!

Tinerele care își doresc o carieră în modelling sunt invitate pe 26 Martie, începând cu ora 15:00, în holul Hotelului „ Valahia”din Târgoviște, la un casting organizat de Alexandru Victor,  în „ SMILE PUB” din strada Libertății nr 7.

Este cea de – a treia preselecție organizată pentru „ Beauty CAMP 2015”, celelalte două desfășurându-se la Casa de Oaspeți a județului Dâmbovița. Primele cursuri au început încă din 5 Februarie 2015, culminând cu prezența pe CAT WALK a cursantelor la Parada Rochiilor de Mireasă, la expoziția fără vânzare „ Târgul de Nunți” din Dâmbovița.

 Pentru a participa la casting, candidatele trebuie să îndeplinească următoarele condiții: vârsta cuprinsă între 14 și 29 de ani și înălțimea între 1,62 – 1,91 m, și să aibă la ele un C.V. cu experiența de până acum.

Selecția va fi făcută de către o comisie profesionistă, în funcție de calitățile fotogenice ale candidatelor, personalitatea și frumusețea lor naturală, dar și de potențialul lor de a corespunde trendurilor actuale în fashion.

Tinerele care au sub 18 ani trebuie să fie însoțite neapărat de unul dintre părinți. Fetele selectate în urma castingului vor participa la „ Beauty CAMP 2015” , campanie gratuită, fără costuri din partea cursantelor , și vor avea șansa să prezinte rochii de mireasă, colecții impresionante , vor participa la mai multe lansări de produse, deschideri de showroom uri , bănci, instituții, spectacole , turnee sportive, atât pe plan local, național, dar și internațional. Este cea mai mare campanie de pregătire gratuită pentru segmentul de vârstă cuprins între 14 și 29 de ani .

Nu se percep comisioane , taxă de înscriere și nici bonusuri pentru semnarea de contracte avantajoase .

La sfârșitul cursurilor , care sunt acreditate , se vor oferi atât diplome avizate de către Ministerul Tineretului și Sportului, un contract de muncă legal, pentru fiecare dintre cursantele selectate , cât și un catalog cu cele mai bune fotografii ale candidatelor participante la „ Beauty CAMP 2015”

În competiția feminină, câștigătoarea „ Beauty CAMP 2015” va primi un contract garantat în valoare de 1.000 €, iar următoarele nouă clasate, contracte garantate în valoare de 500 €.

 

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro