Ionuț Săvoiu (PSD) duce dâmbovițenilor mesajul: “Victor Ponta merită să fie președinte!”

Distribuie:

Deputatul de Titu, Ionuț Săvoiu are un program de campanie extrem de încărcat, din care fac parte și caravanele electorale în teritoriu. Luni, Săvoiu a fost prezent în târgul săptămânal din localitatea Potlogi, târg de tradiție unde a stat de vorbă cu localnicii, dar și cu comercianții. Mesajul lui Săvoiu a fost axat pe motivele pentru care el crede că Victor Ponta merită să fie președinte: “Victor Ponta merită să fie președinte!Victor Ponta este un om tânăr, care reprezintă generația mea, cu foarte multă putere de muncă. A fost cel mai tânăr premier din Europa la momentul desemnării și poate fi cel mai tânăr președinte. Victor Ponta  s-a ținut de cuvânt! A reîntregit salariile și a mărit pensiile, a făcut 200.000 de locuri de muncă, a redeschis spitale, a crescut salariul minim, a scăzut CAS, a promovat programe pentru tineri: Prima Mașină, Prima Casă, stimularea angajării tinerilor, susținerea tinerilor întreprinzători.” le-a transmis deputaul oamenilor de la Potlogi, dând exemplul spitalului de la Titu, redeschis la 1 iunie 2013 sub forma unui Centru Multifuncţional cu Internare de o Zi,  în subordinea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte . Redeschiderea unității spitalicești a fost cuprinsă în oferta electorală a deputatului de Titu, Ionuț Săvoiu și a președintelui CJD Adrian Țuțuianu.

Alături de Săvoiu au făcut parte din caravana primarul localității Nicolae Catrina, consilierul județean PSD Valeiu Fulga, consilierii locali ai formațiunii și membri ai PSD Potlogi. Astfel de acțiuni de campanie au loc în fiecare zi, miercuri la Potlogi organizându-se și un miting electoral de lansare locală a candidaturii lui Victor Ponta.

Savoiu-tag-potlogi (6)

Savoiu-tag-potlogi (1) Savoiu-tag-potlogi (5)Savoiu-tag-potlogi (7) Savoiu-tag-potlogi (8) Savoiu-tag-potlogi (4) Savoiu-tag-potlogi (3)

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro