Îngrijirea tenului în stil coreean

 • Îngrijirea tenului în stil coreean. Ritualul coreean combină forța naturii cu cele mai avansate tehnologii moderne.

Cultura asiatică promovează diverse metode naturale de menținere  a frumuseții și tinereții. În prezent există o varietate largă de cosmetice coreene, cu efect garantat și accesibile pentru fiecare. Remediile de înaltă calitate consolidează starea generală a epidermei, uniformizează tonul și stimulează producția de colagen.  Femeia coreeană este renumită datorită tenului său radiant și timpului dedicat grijii minuțioase a pielii.

Să descoperim împreună etapele de bază ale îngrijirii coreene:

 1. Curățarea tenului cu ulei hidrofil

Uleiul hidrofil curăță în profunzime toate impuritățile și celulele moarte de la suprafața epidermei. Compoziția nutritivă are la bază ulei de arbore de ceai și un complex de substanțe naturale, ce penetrează adânc în piele și saturează țesuturile cu micronutrienți utili.

 1. Utilizarea spumei sau a gelului

Pentru o curățare în profunzime utilizează o cantitate moderată de spumă cosmetică pentru eliminarea tuturor reziduurilor de machiaj. Folosește concomitent și un burete facial, care va stimula circulația sângelui și va tonifia pielea. Coreencele realizează sistematic  un masaj facial, ce contribuie la prelungirea tinereții.

 1. Exfolierea celulelor moarte

Loțiunea exfoliantă are la bază o cantitate considerabilă de acizi din fructe, ce previne apariția petelor pigmentare și înlătură toate impuritățile tenului. Produsul purifică porii și accelerează procesul de reînnoire celulară.

Photo 1

 1. Tonifierea

Loțiunea tonică se aplică pentru menținerea nivelului optim al pH-ului și micșorarea porilor dilatați. După aplicare tenul capătă un aspect ferm și tonifiat.

 1. Aplicarea esențelor hidratante

Hidratarea constituie o etapă de bază în procesul zilnic de îngrijire a pielii. Se aplică o cantitate moderată de esență nutritivă pe față și se masează ușor cu mișcări circulare, pentru penetrarea elementelor utile în stratul superior al epidermei. Produsul accelerează procesele metabolice la nivelul celular și stimulează regenerarea zonelor afectate.

 1. Utilizarea fiolelor

Fiolele pe bază de acid hialuronic conțin substanțe active, ce stimulează regenerarea țesuturilor și restabilește fermitatea pielii. Acestea  sunt aplicate cu mișcări de tapotare pentru absorbția completă.

 1. Serul

Serul intensiv oferă un efect de regenerare, hidratează și reduce vizibilitatea ridurilor. În timpul aplicării realizează un masaj fin al pielii.

 1. Mască facială textilă

Masca facială textilă reprezintă o nouă tendință în domeniul cosmetologic, populară la nivel mondial. Produsul cosmetic este diversificat în trei categorii: NaturBeauty, SciBeauty și StarBeauty. Textura delicată oferă multiple proprietăți antibacteriene și detoxifică tenul. Produsul acționează timp de 15-20 de minute și asigură un rezultat vizibil!

Photo 2

 1. Cremă pentru pielea din jurul ochilor

Remediul nutritiv reduce vizibilitatea ridurilor fine și combate apariția cercurilor întunecate de sub ochi. Crema oferă un efect de netezire și restabilește elasticitatea epidermei.

 1. Mască de noapte

Masca intensivă accelerează metabolismul celulară pe timp de noapte și conferă un aspect proaspăt. Produsul deține o textură de gel, ce se absoarbe instantaneu și saturează epiderma cu elemente utile. Compoziția nutritivă stimulează producția de colagen și are la bază o cantitate moderată de acid hialuronic.

Îngrijirea coreeană include câțiva pași esențiali, ce merită a fi puși în aplicare, datorită rezultatelor uimitoare! Nu-ți rămâne decât să experimentezi!

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro