Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de weekend, nr. 3702/3703
16-1-2022

„Gândurile unei femei”, lansare de carte la Biblioteca Județeană Dâmbovița

Luni, 16 decembrie la ora 17.00, va avea loc la Biblioteca Județeană Dâmbovița, lansarea cărții”GÂNDURILE UNEI FEMEI”, scrisă de Lidia Ane-Marie Alexandrescu.

Cartea GÂNDURILE UNEI FEMEI se adresează celor care vor să facă diverse schimbări în viața lor. Volumul este unic prin multitudinea de gânduri prezentate, prin acțiunile , emoțiile și trăirile avute in viața de zi cu zi. Pentru fiecare gând , cartea recomandă cititorului o conștientizare și o acțiune fermă în îndeplinirea unui vis.

Tânără rebelă, plină de viață și creație, iubitoare de frumos și bun gust, pasionată de artă, citit și călătorii, autoarea este bine ancorată în realitate, profesia de bază fiind de economist.

În viața de zi cu zi sunt un om normal, cu responsabilități și obligații, cu momente bune sau mai puțin bune, sunt o femeie care dorește la un moment dat să evadeze din cotidian și să se bucure de viață! Și a fost posibil acest lucru dedicandu-mă scrisului! Fiind inspirată de tot ce mă înconjoară, am avut curajul să exprim în scris ceea ce gândesc și simt în anumite situații. Este un proiect la care lucrez de aproape trei ani, inițial fiind fără vreo idee de publicare. Cartea s-a născut dintr-o dorință, expusă printr-un gând frumos! În acel moment am luat hotărârea să-mi împărtășesc din gânduri, prin publicarea efectivă a cărții GÂNDURILE UNEI FEMEI!

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media