Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 3 ganduri despre “GALERIE FOTO – PSD Târgoviște, miting electoral pentru candidatul Victor Ponta

 • 31 octombrie 2014 at 18:19
  Permalink

  Foști securiști, foști jandarmi, foști milițieni, cu fețe de milogi, încearcă să pozeze în oameni de partid. Cu oameni de genul ăsta PSD va continua să fie cel mai corupt partid, ce a construit guzganul rozaliu, recte hrebenciuc et.comp., greu se va șterge! Fotograful trebuia să tragă în poză și pe stan de la alimentara și pe dumitru de la păduri, doi infractori periculoși, și vedeam adevărata față a PSD-ului!

  Reply
  • 1 noiembrie 2014 at 10:16
   Permalink

   În poze este și fostul milițian Capră, un infractor notoriu, care a fost dat afară din miliție, dar el spune că are probleme cu inima…Un alt prostănac de seamă din fosta miliție în aceste poze este fostul plutonier de la circulație Toma Tudor care nu știa să lege două vorbe când oprea mașinile pe stradă și acum și-a luat pardesiul de milițian și vine la ședințele PSD. Cum i-ai ghicit domnule Floricel!

 • 30 octombrie 2014 at 20:27
  Permalink

  gaa. e clar. ne rupe psd. vad ca pe langa primarii portocalii care nu mai incapeau in fundul lui Popescu acum psd are si ITM. deci astia de aveti firme treceti cu arme si bagaje la psd sa nu va rupa itm. pionierat psd vom face

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro