Eugen Tomac: „România s-a împrumutat deja, în 2018, cu mai mulţi bani, faţă de cât s-a  împrumutat în timpul crizei, respectiv cu peste 12 miliarde de euro

România s-a împrumutat, în 2018, cu mai mulţi bani, faţă de cât s-a  împrumutat în timpul crizei, respectiv cu peste 12 miliarde de euro! Este semnalul de alarmă pe care l-a tras, la Târgovişte, preşedintele PMP, Eugen Tomac, care nu a pierdut ocazia de a critica partidul de guvernământ, în speţă PSD, dar şi pe şeful acestuia, Liviu Dragnea!

Acesta este acuzat că, datorită agendei sale personale, ţara  stagnează de doi ani în loc să progreseze prin investiţii majore şi crearea de noi locuri de muncă. „Din punct de vedere al priorităţilor, România a intrat în această eră în care pur şi simplu actul de guvernare nu mai înseamnă să te ghidezi după priorităţile pe care le are ţara la ora actuală, ci după cum poţi mulţumi grupurile de interese. Mai mult de atât vedeţi că marele partid de guvernare a intrat într-o stare de război care ne afectează pe toţi. Pe mine nu mă interesează ce nemulţumiri are Dragnea, la prânz sau seara, dar în mod profund mă preocupă faptul că, datorită agendei pe care o are, România stagnează şi de doi ani de zile nu s-a întâmplat absolut nimic în ţară, nu s-a dezvoltat niciun proiect major care să creeze locuri de muncă, nu s-a reuşit să profităm de contextul extern extrem de favorabil pe care l-am avut.

Vă rog să reţineţi că astăzi când discutăm, în luna noiembrie 2018, România s-a împrumutat deja cu mai mulţi bani în 2018, faţă de cât am împrumutat în timp de criză. Suntem la o cifră de împrumut de 12 miliarde de euro pe 2018. Este incredibil aşa ceva! Într-o perioadă de creştere economică să te împrumuţi doar pentru pomeni electorale e o chestie care ne va lovi din plin în perioada următoare şi cu cifrele astea nu te joci pentru că nu va plăti nici Liviu Dragnea, nici PSD, vor plăti toţi românii aceşti bani pe care îi împrumutăm. Asta este o chestiune care pe noi, ca partid de opoziţie, ne preocupă”, a declarat, la Târgovişte, preşedintele PMP, Eugen Tomac.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro