Efectul post pandemie – tot mai mulți își doresc casă, iar Smart Home Concept îi poate ajuta

După ce restricțiile ce țin de pandemie au lovit în orgolii și în libertatea de a ne deplasa și a sta cât mai mult afară, românii au început să resimtă mai mult nevoia de un spațiu mai mare. Tendințele au început să se schimbe de acum câțiva ani, însă acum, mai acut ca niciodată, pe primul loc stă dorința de a deține o casă și de a schimba apartamentul chiar și pentru o casă mică.

Poate fi numită dorință de evadare, însă cert este că am învățat cât de mult contează și o palmă de pământ unde să putem petrece timp afară. Cei care nu dispun de o sumă generoasă de bani pot opta pentru proiecte case mici. La Smart Home Concept vor găsi sursă de inspirație privind proiectul, dar și echipă de profesioniști pentru a proiecta, dar și pentru a construi la propriu casa dorită.

Cum arată casa mică, ideală

Suntem oarecum sub influența gândului că ceva mic este neîncăpător sau ne limitează. Dacă tot facem efortul de a cumpăra o casă, atunci să fie una suficient de mare pentru confortul nostru. Totuși, din motive financiare cel mai adesea, nu sună rău deloc să alegem unul din acele proiecte de case mici, atât timp cât sunt construite ingenios, gândite practic și compartimentate pe măsură.

Nu se poate spune că există o casă ideală, pentru că totul se raportează la nevoile și preferințele, la stilul de viață al fiecărui proprietar. Totuși, aproape de ceea ce sună a fi ideal este casa mică, cu mansardă spre exemplu. Pentru că permite astfel exploatarea pe înălțime. Cu puțin ajutor de specialitate la mansardă poate fi amenajat chiar și un etaj, camera copiilor, spațiu de relaxare de ce nu. Iar proiectul de acest gen poate fi realizat și ulterior, nu depinde de construcția inițială a casei.

O casă mică nu trebuie să însemne însă ceva îngust, dar cu etaj. Poate fi la fel de bine dispusă pe un singur nivel. Există o versatilitate a acestor tipuri de proiecte. Cel puțin la Smart Home Concept veți găsi spre exemplu proiecte de case mici cu o suprafață utilă de 65 de mp, dar și cele cu 120 de mp. Unele dintre acestea sunt gândite să includă și garaj.

Cât costă un proiect de casă mică

Depinde de mai mulți factori, însă veți găsi cu ușurință și proiecte la 500 de euro, mai ales că în această perioadă este aplicată o reducere la mai multe tipuri de proiecte din portofoliul celor de la Smart Home Concept. Pentru un proiect de casă cu suprafață utilă de 110 mp, cu 2 băi și 3 dormitoare, costurile se ridică la 850 de euro.

Acesta este doar un exemplu despre ce variată poate fi gama de opțiuni la Smart Home Concept. De aici poate începe visul vostru de a deține o casă și de a schimba total modul de trăit, din bloc cu vecini și apartamente destul de aproape unele de altele, până la libertatea de a sta la curte.

 

Contact

Strada Matei Voievod, nr. 35, sector 2, București

0721.965.884

0728.407.562

[email protected]

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro