Dumitru Lupescu: “Puterea grupului oamenilor ce doresc normalitate este peste puterea condamnaților penal sau a corupților”

Deputatul USR, Dumitru Lupescu face un apel public la cetățenii județului Dâmbovița în favoarea susținerii moțiunii. Dâmbovițenii pot semna inițiativa la sediul organizației sau pe tabelele voluntarilor care se vor deplasa în județ.

Inițiativa “Fără Penali în funcții publice” are nevoie de implicarea noastră, ține de noi sa schimbam ceva în jurul nostru.

Împreună reușim dar numai luptând zi de zi, participând la acțiuni așa cum poate fiecare, interacționând cu cei apropiați, cunoscuți, atrăgându-i alături de noi, picătura cu picatura, semnătura cu semnătura. Așa ajungem mai aproape de scopul propus – strangerea semnaturilor necesare declanșării referendumului de modificare in acest sens a art 37 din Constituție.

Puterea grupului oamenilor ce doresc normalitate este peste puterea condamnaților penal sau a corupților.

Haideți să strângem semnături pentru România, pentru noi și pentru copiii noștri!

CITEȘTE ȘI: Târgoviștenii sunt mai dispuși să semneze inițiativa „Fără penali în funcții publice”, după condamnarea lui Liviu Dragnea

Fără Penali în funcții publice!

Pentru semnat, ridicat ori predat tabele, zilnic (luni-vineri) de la 11-15 la sediul USR Dâmbovița din Bd. Independenței, bloc 3A, parter, zona “Caraiman”, mun.Târgoviște, județul Dâmbovița și la echipele mobile din localitățile dâmbovițene.” este mesajul deputatului Dumitru Lupescu, președintele USR Dâmbovița.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro