Doi ani de Alianță USR – PLUS, în Dâmbovița: Mesajul deputatului Dumitru Lupescu

Mesaj al liderului USR Dâmbovița, deputatul Dumitru Lupescu, la jumătatea campaniei electorale. Acesta a rememorat începuturile timide ale Alianței USR PLUS, de la care se împlinesc 2 ani, declarându-se mulțumit de evoluția colaborării care a reușit să aducă în fața electoratului oamenii care vor să se implice pentru viitor.
“Caravana electorală a USR și PLUS Dâmbovița”
Începuturile Alianței USR PLUS Dâmbovița sunt prezente în prima fotografie. Eram puțini ca număr (față de partidele arhicunoscute) dar implicați, ca și în prezent. Proiectul Alianței USR PLUS Dâmbovița a fost demarat exact cu doi ani în urmă in Piața Tricolorului din Târgoviște!
Si iată-ne acum făcând o campanie curată, cu oameni implicați, ce vor binele cetățenilor din calitatea de aleși locali și nu din unghi personal.
De vineri dimineață până aseară, “Caravana electorală a membrilor și simpatizanților USR și PLUS Dâmbovița” au parcurs, sub deviza “Stradă cu stradă schimbăm Dâmbovița” localitățile Târgoviște, Doicești, Vulcana Pandele, Șotânga, Pucioasa, Fieni, Moțăieni, Buciumeni, Pietroșita, Moroeni, Runcu, Comișani, Răzvan, Gura Ocniței, Moreni, Dărmănești.
Peste tot am fost întâmpinați cu căldură și interes pentru oamenii si proiectele ce le propunem comunităților locale.
Nu vrem proiecte de fațadă, festivaluri cu pomeni electorale și vorbe fără acoperire! În ultimele foto, vedeți cum arată o stradă din centrul mun.(!) Moreni, la nici o sută de metri de Parcul Central.”  a transmis deputatul USR, Dumitru Lupescu.
…………………….

 

Material la comanda Uniunii Salvați România (parte a Alianței USR PLUS). Cod unic de identificare: 21200251

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro