Deputatul Ionuț Vulpescu caută consilier parlamentar. Care este cea mai importantă cerință

Deputatul social democrat, Ionuț Vulpescu, a anunțat că organizează un concurs pentru un post de consilier parlamentar. Deocamdată parlamentarul nu a făcut publice toate detaliile concursului, dar a declarat că este în căutarea unui persoane care să aibă vederi politice de stânga. Vulpescu spune că a decis să angajeze în acest mod un consilier, pe baza experienței personale. Deputatul a fost consilier al președintelui Ion Iliescu.
Înainte de a face eu însumi politică, am fost mulți ani consilierul singurului președinte de stânga al României de după Revoluție și am înțeles cât de important e să ai încredere în viziunea și mentalitățile generațiilor noi. Cine face politică numai din trecut nu poate avea niciun viitor. Nu cred că cineva poate fi un politician adevărat dacă nu dezvoltă o “școală” politică, prin mentorat și conlucrare cu cei care reprezintă viitorul – uman, nu doar ideologic – al convingerilor și idealurilor lor. Un politician demn de acest nume are datoria de a forma, la rândul lui, lideri politici, de a le transmite cunoștințe, de a asigura continuitatea actului politic.
Le sunt recunoscător consilierilor mei, alături de care am lucrat performant atât la guvernare, cât și în opoziție, de-a lungul ultimilor ani. Le mulțumesc pentru competența și încrederea lor.
Acum deschid un concurs pentru ocuparea unui post de consilier parlamentar. Caut un consilier pentru care social-democrația nu e un moft, și nici o etichetă ideologică, ci soluția pentru dezvoltarea solidă și continuă a unei societăți. Un consilier care aspiră să vadă cultura în centrul actului de guvernare și care crede – și poate – să se lupte alături de mine pentru asta. Un consilier care înțelege că politica nu e despre aparențe, și doar pentru aceia care caută confortul și fug de responsabilitate. Un om care știe, totodată, că butoanele de Facebook nu sunt suficiente pentru guvernare autentică. Un consilier care să știe că reforma nu e un clișeu, deși e tratată ca fiind unul. Dăm startul înscrierilor la un concurs care are capacitatea, prin formatul și metodologia propusă, de a forma un bazin de recrutare pentru structurile social-democrate de la stânga spectrului politic. informațiile legate de metodologia și calendarul concursului vor fi publicate zilele următoare, pe pagina mea publică de Facebook.
Va fi un job, dar în același timp va fi o formă de educație continuă, matură. Va fi un loc de muncă, însă unul din poziția căruia poți lucra în folosul oamenilor. Va fi un loc care deschide ușile Casei Poporului, dar pentru care candidatul trebuie să înțeleagă că lucrează pentru popor, nu dincolo de el. Un job de la care poate începe o carieră într-o lume politică în care numai cei autentici își câștigă un loc, un timp și o reputație. Sper să ne cunoaștem curând. Sunt bineveniți la concurs toți cei care gândesc politic plecând de la inima lor, adică de la stânga.” a precizat deputatul Ionuț Vulpescu, fost ministru al Culturii.
Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro