De Moș Nicolae, ALDE Dâmbovița începe recrutările pentru locale

COMUNICAT DE PRESĂ

  

Alegeri înțelepte, nu dezechilibru și provizorat

 

Protestele, luptele de stradă și demonstrațiile desfășurate în România de-a lungul timpului, ne-au adus libertatea, care înseamnă capacitatea de a alege. Acum 30 de ani, Revoluția ne-a dat puterea, iar protestele desfășurate până acum, maturitatea care este astăzi la îndemâna tuturor face posibilă înțelepciunea de a alege între bine şi rău.

Suntem datori – față de eroii noștri de atunci și față de copii nostri de astăzi, să fim responsabili în ceea ce privește alegerile noastre. Consider că este imperios să acceptăm consecinţele fiecărei fapte, fiecărui cuvânt şi fiecărei acțiuni de acum înainte.

Pentru ca poporul să nu mai fie pus în situația de a alege între două „rele”, Alianța Liberalilor și Democraților Filiala Dâmbovița are datoria morală de a comunica dâmbovițenilor că în lupta electorală de anul viitor pentru alegerile locale, ALDE va merge cu candidați si liste proprii. Fuziunile, alianțele politice sau electorale le lăsăm altora. Avem puterea, avem ințelepciunea si dorinta de a demonstra că suntem echilibrul de care Romania are nevoie.

Astfel, începând de mâine, 06 decembrie 2019, ALDE Dâmbovița demarează acțiunea de selectare a viitorilor candidați.

Președinte ALDE Dâmbovița

Ionel PETRE


Regata Valeriana
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gurmand + Raiman

#Citeste si:


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro