DÂMBOVIŢA Covid-19: Preşedintele PNL Dâmboviţa va fi testat pentru coronavirus, după ce un coleg a fost diagnosticat pozitiv

Membrii Biroului Executiv Naţional al PNL vor fi testaţi şi se vor izola, după ce un senator a fost diagnosticat pozitiv. Este vorba despre senatorul Vergil Chiţac.  Acesta a participat la BPN al PNL , dar şi a fost prezent şi la Senat. Între timp, atât el, cât şi şoţia acestuia, precum şi asistenul său de la parlament au fost diagnosticaţi pozitiv.

Virgil Guran, preşedintele PNL Dâmboviţa, este vicepreşedinte al BExN al PNL. De aceea, şi acesta va fi testat şi până la rezultate este obligat să se autoizoleze la domiciliu, conform declaraţiilor premierului interimar Ludovic Orban. Toţi ceilalţi colegi, echipa guvernamentală,  senatorii  dar şi jurnaliştii acreditaţi la Guvern vor fi testaţi. În acest momemt DSP a trimis mai multe echipe în clădirea Guvernului, dar şi a Parlamentului.

Joi, Vergil Chițac, fost amiral, a dezmințit informația publicată de Antena 3, conform căreia este suspect de coronavirus, spunând că are o simplă răceală și că s-a creat o adevărată isterie, dar că și-a făcut testul preventiv, ca să spulbere orice îndoială. Între timp, însă, nu s-a autoizolat, a fost prezent la BExN al PNL, dar şi la Senat, punâdu-şi în pericol colegii.  Atitudinea fostului amiral Chiţac aminteşte de atitudinea  fostului şef de poliţie care a minţit cu privire la coronavirus şi care a îmbolnăvit mai multe persoane până a fost obligat să spună adevărul.

Vergil Chițac a luat virusul la o adunare parlamentară a NATO.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro