Cotinescu (PNL) – proiect de parcare cu 500 de locuri, pentru zona centrală a municipiului

Președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu, candidat pentru primăria Târgoviște, a prezentat astăzi într-o conferință de presă a partidului proiectul unei parcări supraetajate pe care o propune pentru zona ultra centrală a municipiului. Aceasta ar rezolva problema locurilor de parcare din zonă.

“Noi liberalii, am venit cu un proiect care să acopere această nevoie, parcări în zona Consiliului Județean Dâmbovița cât și la nivelul cartierelor. Deasupra parcării ne propunem ca întreg spațiul să fie un spațiu verde, un fel de oază între ziduri de beton. Trebui să mergem pe acest concept, să-l dezvoltăm. Ne propunem ca acest proiect să acopere până la 500 de locuri de parcare, bineînțeles în funcție de zonă și de banii alocați, acest număr poate fi mai mare sau mai mic.

Vom găsi pentru fiecare cartier în parte soluții. Trebuie să înțelegem că astfel de proiect implică anumite costuri, iar din bugetul local probabil că o să putem să facem împreună cu Consiliul Județean, într-o primă fază, această parcare din centrul municipiului.„, a precizat Autelian Cotinescu.

Acesta a discutat recent cu primarul Oradei, Ilie Bolojan, unde problema parcării în centrul municipiului a fost rezolvată printr-o parcare destinată special cetățenilor care au treburi de rezolvat în Mall-ul de servicii publice în care funcționează toate serviciile de care au nevoie orădenii.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro