Cosmin Bozieru critică necooptarea comunelor limitrofe Târgoviștei în proiectul de transport modern

Distribuie:

Candidatul PRO România, pentru primăria Târgoviște, Cosmin Bozieru critică faptul că proiectul de transport modern care va fi implementat la nivelul municipiului nu a cooptat și localitățile limitrofe. Astfel, autobuzele care nu fac parte din proiect nu vor mai avea acces pe rutele interne, destinate exclusiv mijloacelor de transport ecologice ale municipalității.

Ne vom așeza la masă cu primarii comunelor din jurul Târgoviștei și le vom prezenta proiectul nostru cu implicații majore în dezvoltarea economică a județului.

Știu că sunt dezamăgiți de faptul că actualul primar PSD nu i-a consultat cu privire la proiectul transportului public în comun și îi asigurăm că vom găsi soluții pentru cetățenii din comunele pe care le conduc. Pentru cei care nu știu, locuitorii din comunele limitrofe care vor dori să călătorească cu autobuzul în interiorul municipiului Târgoviște vor trebui să coboare la marginea orașului și să se urce în alt mijloc de transport al primăriei Târgoviște.

Asta se va întâmpla odată cu implementare proiectului municipalității.

Iată că după parola lui Dragnea în 2019, în 2021 vom avea nevoie de parola lui Stan pentru a intra în Târgoviște. O astfel de abordare are actualul primar PSD, iar noi vrem să schimbăm această mentalitate prin colaborare cu primăriile comunelor pentru dezvoltarea unei zone metropolitane.” A declarat Bozieru.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro