Celebrul maestru bucătar, Horia Vârlan, a preparat produse Dabo Doner pentru târgovișteni

Maestru bucătar, Horia Vârlan, a fost, ieri, oaspetele Dabo Doner Târgoviște, unde a preparat celebrul doner, pentru clienții târgovișteni.  Dabo Doner Târgoviște promovează produse fast-food de calitate, dar și care respectă standardele unui stil de viață sănătos. „Sunt din carne de bună calitate, cu condimente bine alese, ca să placă omului obișnuit. Nu dau dependență. Pe de altă parte sunt proaspăt făcute. Done-ul nu este un kebab. Carnea de vită nu este carne tocată, puiul nu este piept sec, este și pulpă gustoasă” spune Horia Vârlan despre preparatele Dabo Doner. 

În oferta Dabo Doner Târgoviște se numără:  doner de vită, doner de pui, șnițel de pui, mixt dabo, sandwich crispy. Dabo Doner Târgoviște  aflat pe Bulevardul Independenței în incinta Complexului Muntenia, este de luni până vineri între 7:30 – 24:00, sâmbătă 12:00 – 2:00 (AM), duminică 12:00 – 1:00 (AM). Pentru livrări la domiciliu  – telefon 0733.312407. Programul de livrări este același cu orarul de funcționare al Dabo Doner Târgoviște. Comanda de livrare minimă este de 30 de lei.

 


 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca