Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

Cele mai tari firme din Dâmbovița se întâlnesc în această seară în Gala Topului Firmelor

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița organizează la Centrul de Evenimente Ballroom Nova 2, ediția a XXV -a a Galei Topului Firmelor, joi, 15 noiembrie. 9.347 de firme, care au depus bilanț pe anul 2017, au intrat în selecția pentru topul de anul acesta. Metodologia de selecție este unică pe țară și a dus la clasificarea în Top a 872 de firme clasate pe cele 5 clase de mărime și 7 domenii principale de activitate.

Ne vor onora cu prezența la Gala Topului Firmelor Dâmbovițene un număr de 80 de societăți. Acestea reprezintă peste 24% din cifra de afaceri a județului. În topul Național al Firmelor organizat de Camera de Comerț și Industrie a României s-au clasat pe locul I, 20 de societăți din județul Dâmbovița. Îi felicităm pentru activitate” a declarat Gelu Rusescu, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Sponsorii principali ai Galei Topului Firmelor  Dâmbovițene 2018 sunt: Hotel Peștera, Regata, Manoil Trans, Parcul Industrial Priboiu, Rondo Carton, Nimet, Hotel Central Moreni, Falkor, ASSD.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media