Reprezentanții grupului Arcelik au “descins” la Găești și Ulmi, cu elicopterele! Nici o oficialitate nu a fost invitată

Turcii de la Arcelik, proprietarul Arctic SA, au făcut, astăzi, vizite la fabrica de frigidere de la Găești, dar și pe șantierul viitoarei fabrici de mașini de spălat de la Ulmi. În ambele locații au aterizat trei elicoptere care i-au adus pe reprezentanții grupului Arcelik. Zonele au fost împânzite cu paznici. La Găești, nu s-a mai permis accesul nici unei mașini în zona parcării betonate din fața societății, unde au fost realizate marcaje pentru aterizarea elicopterelor. La Ulmi, în schimb, a fost realizat un heliport.  Nici la Găești, și nici la Ulmi nu au fost invitați oficiali locali sau județeni și nici din cadrul Prefecturii Dâmbovița.

Fabrica de mașini de spălat de la Ulmi ar urma să fie inaugurată în primăvara viitoare. Arctic a primit, în 2016, o subvenție  de stat, în valoare de  163,2 milioane lei pentru constuirea fabricii. În 2018, Banca Europeană de Investiții (BEI) a acordat un împrumut de 68 de milioane de euro producătorului de aparate electrocasnice pentru aceeași investiție.

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Reprezentanții grupului Arcelik au “descins” la Găești și Ulmi, cu elicopterele! Nici o oficialitate nu a fost invitată

  • 11 martie 2019 at 4:04
    Permalink

    Bine ca nu i-au invitat pentru ca ar fi trebuit sa stea numai dupa fundul lor si apoi reprezentantii locali PSD ar fi umblat numai cu cerseli, smecherii si santajuri tipic mafiote, tipic MAFIEI PSD.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro