Candiatul PMP pentru prezidențiale, Theodor Paleologu, vine mâine la Târgoviște

Distribuie:

Vineri 20 septembrie, Theodor Paleologu, candidatul PMP pentru funcția de președinte al  României se va afla în Târgoviște. Acesta se va întâlni cu membrii și simpatizanți, dar și cu presa locală. Paleologu va fi însoțit de Eugen Tomac, președintele PMP, Mihail Neamțu, purtătorul de cuvânt al PMP, Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP.

Candidatul PMP la Preşedinţie, profesorul, diplomatul, filosoful şi scriitorul Theodor Paleologu, va veni vineri 20 septembrie 2019, la Targoviste pentru a-şi prezenta viziunea privind drumul înainte pe care trebuie să-l urmeze România. Târgoviștenii care doresc să-l cunoască pe Theodor Paleologu , sunt invitaţi începând cu ora 17,00, la Sala de Conferințe a hotelului Dambovita.

Paleologu Preşedinte ar fi garanţia României civilizate şi europene. După 30 de ani de tranziţie grea după ieşirea din comunism, ar fi un semnal decisiv că meritocraţia poate să salveze naţia. A venit momentul să punem în fruntea statului român, să ne reprezinte cu cinste şi onoare, un om care a citit mai multe cărţi decât toţi ceilalţi candidaţi la un loc. Că este absolvent de Sorbona e încă şi mai puţin important decât faptul că a reuşit ca profesor în SUA, în Germania sau Franţa. Ne plângem mereu că politicienii noştri nu ştiu să vorbească bine româneşte – ei bine, Theodor Paleologu vorbeşte fluent 6 limbi, fiind un tânăr diplomat cu o imagine extraordinară în afara ţării. Dacă românii vor un om care să înţeleagă politică externă, să dezvolte parteneriatele strategice şi să scurteze procesul de integrare deplină în UE, după cinci ani de bâjbâieli, atunci candidatul PMP este soluţia.


Paleologu e un om care, deşi a fost ministru şi provine dintr-o familie boierească liberală veche, nu s-a îmbogăţit din politică, rămânând bine ancorat în realităţile vieţii de zi cu zi a românilor. E mai liberal şi mai activ decât Iohannis, mai înţelept şi mai diplomat decât Barna, nu are deloc cinismul şi tupeul lui Mircea Diaconu, fiind la ani lumină deasupra Vioricăi.


Îi invit încă o dată pe toţi târgoviștenii să cunoască şi să-l asculte pe Theodor Paleologu. România va avea foarte mult de câştigat.” a transmis președintele PMP Dâmbovița, Liliana Nițu.

 

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro