Cadastristul Alina Milea candidează pentru conducerea liberalilor târgovișteni. “Nu candidez împotriva cuiva, ci pentru partid”

PNL Târgoviște este din nou în fața alegerilor interne, datorate declanșării procesului electiv la nivel de organizație națională. Deja, în PNL Târgoviște nu mai este o surpriză prezența femeilor în structura de conducere a organizației, în trecut mai având președinți femei (Cornelia Paraschiv, Neli Ion). În plus, femeile și-au găsit locul în structura organizatorică a Biroului politic local.

Pentru alegerile din 17 iunie, printre cei patru candidați anunțați se regăsește și Alina Milea. Cadastrist de profesie, învățând această meserie de la tatăl său Ion Milea, această este membră a organizației de 8 ani, ocupând în prezent una din funcțiile de vicepreședinte.

După 8 ani de liberalism în cadrul Organizației PNL Târgoviște în care am avut calitatea și m-am implicat ca secretar executiv pe domenii de activitate și cu 2 mandate de vicepreședinte ales pe două comisii de specialitate, a sosit momentul, ca alături de echipă, să ne facem auziți și împreună să #ConstruimLiberi.

De ce mi am propus să candidez? Pentru că doresc să devin vocea organizației și a membrilor cu bun simt, candidez întrucât doresc normalitate. Într-o normalitate oamenii urmează un lider care dovedește pregătire și moralitate. Liderul construiește și coagulează. Nu sunt aici ca să dezbin, sunt aici să construiesc parteneriate care vor aduce rezultate scontate. Nu candidez împotriva cuiva ci pentru partid și pentru valorile liberale.

Orice proiect politic reprezintă o viziune, deci și proiectul meu presupune o viziune și o misiune. Viziunea se referă la respectarea și promovarea în interiorul partidului și în afara lui a principiilor și valorilor liberale autentice, cum ar fi: respectarea proprietății private, neimplicarea politicului în administrație, economie de piață, respectarea și recunoașterea individului, statul minimal, promovarea dialogului. Promovarea dialogului și al respectului în cadrul Organizației Municipale în detrimentul atitudinilor agresive.

Noi trebuie să dăm tonul lucrului în echipă. Comunicarea este cheia lucrului în echipă. Pentru a avea succes este nevoie de o comunicare clară, frecventă și mai ales liberă, în care membrii sunt dispuși să își împărtășească ideile și să primească feedback constructiv.

Avem nevoie de reguli pentru ca fiecare persoana să se simtă respectată și în siguranță. Trebuie să învățăm să ascultăm!” este mesajul Alinei Milea pentru cei aproximativ 500 de membri cu drept de vot așteptați la vot, joi, 17 iunie.

Pentru funcția de președinte și-au anunțat candidatura: Aurelian Cotinescu, președinte în funcție, Marian Stanciu, Cătălin Furtună și Alina Milea.

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro