Boicotul s-a “fâsâit”! Rovana Plumb, întâlnire cu primarii din zonă, la Aninoasa

foto: captura dambovitanews.ro

Rovana Plumb a participat, în această seară, la Aninoasa, la manifestări prilejute de Zilele Culturii în Aninoasa, dar și la o scurtă întâlnire cu caracter politic la care au luat parte mai mulți primari. Plumb a venit la Aninoasa la invitația primarului Constantin Maricescu, semnatar al declarației care anunța boicotarea președintelui interimar. Însoțită de Alexandru Oprea, Plumb a vorbit depre unitate și despre proiectele administrative ale localităților din județ care trebuie sprijinite. Aceasta a refuzat să comenteze declarațiile lui Adrian Țuțuianu, dar  a precizat că nu va face nici un pas în spate și că va respecta deciziile Cex.

Tot despre respectare deciziei Cex a vorbit și deputatul Corneliu Ștefan. Acesta a declarat că toți membri de partid vor respecta decizia Cex.

La manifestarea culturală de la Aninoasa a participat și Adrian Țuțuianu. Acesta a întârziat și a fost nevoit să stea la un scaun distanță de fostul deputat Radu Popa, pe care l-a jignit de mai multe ori în ultima perioadă. Nici măcar Țuțuianu nu a boicotat-o pe Plumb. În sală au asistat la discursul acesteia și deputatul Carmen Holban, deptatul Corneliu Ștefan, vicepreședintele CJD – Luciana Cristea, viceprimarul Târgoviștei – Monica Ilie, primarii din Ocnița, Gura Ocniței, Doicești, Brănești, președintele PSD Aninoasa, toți semnatari ai declarației de boicot, dar și primarul și viceprmarul comunei Răzvad și primarul comunei Dărmănești. Primarii au luat parte și la o scurtă întâlnire politică cu președintele interimar în care i-au adus la cunoștință o serie de probleme punctuale ale administrațiilor locale.

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

: 2 ganduri despre “Boicotul s-a “fâsâit”! Rovana Plumb, întâlnire cu primarii din zonă, la Aninoasa

 • 12 noiembrie 2018 at 11:18
  Permalink

  Ce penibila soarta are Tutuianu. Si-a calculat gresit atacul si acum sufera consecintele. Il vor trada foarte multi pentru banii care vin de la guvern pentru investitii. Rovana Plumb are posibilitatea sa aduca bani in judet. Si pentru aceasta primarii vor fi alaturi de cibe are banii.

  Reply
 • 10 noiembrie 2018 at 5:31
  Permalink

  🙂 … 😀 … 😀 )))

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro