Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022

BEC a decis: USL e mort cu acte și la Dâmbovița! PSD trebuie să își rupă singur afișele!

Astăzi, Biroul Electoral Central a admis sesizarea PNL Dâmbovița cu privire la folosirea și în județul nostru, de către alianța PSD – UNPR – PC a sloganurilor „USL Trăiește” și „Continuăm USL”, prezente pe afișele de campanie. Astfel, PSD este obligat să îndepărteze toate aceste afișe, care contravin legii. „Decizia în favoarea contestației depuse de liberali dovedește, fără putință de tăgadă, faptul că adevărul este de partea PNL, iar minciuna de partea comuniștilor de la  PSD. În altă ordine de idei, USL nu a existat niciodată cu adevărat la Dâmbovița, deci nu avea cum să trăiască. A fost o tentativă ieftină de a-i păcăli pe oameni. Noi nu am trăit și nu continuăm nimic alături de comuniștii de la Dâmbovița! BEC ne-a dat dreptate și solicit organelor abilitate să vegheze la aplicarea de urgență a deciziei BEC,” a precizat Mihail Volintiru, președintele PNL Dâmbovița.

psd usl

Distribuie:

6 thoughts on “BEC a decis: USL e mort cu acte și la Dâmbovița! PSD trebuie să își rupă singur afișele!

  1. La ruperea de afise rosii cu USL suntem de acord sa ajutam PSD- ul si pe domnul Volintiru sa faca altele cinstite. Banuiesc ca afisele facute de domnul Volintiru sunt ieftine si de calitate daca si „dusmanii” politici i le comanda.Sper sa nu fim noi liberalii iar „prostii satului” si sa disparem ca si taranistii inghititi de FSN -ul de stanga sau de dreapta.

  2. Momentan,luati faptele asa cum sunt…este un lucru bun ca este un partid pe propriile picioare,nu un satelit ieftin al totalitarismului.Va place minciuna in care traim?? Locuri de munca create?? Nu,au fost distruse,vezi povestea de zilele trecute..Base a spus:”sa traiti mai bine!”,astia rosii spun:”economia duduie!”.Domnilor,unde traiti?? Prefer un Dan Diaconescu stirb si slab decat cei multi si mincinosi din actualul parlament!

  3. USL a murit?! atunci, trăiască (curat iască!) GIO-USL!
    mancurţii şi boborul asistat trebuie ţinuţi în priză măcar şase luni pentru reuşita lui El Comandante Che Gargara la Cotroceni, nu euro-alegerile sînt miza lor. capisci?
    tot panotajul, deja greţos, ne-o arată. 🙁

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo
kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media