Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Aventurile căţelului Jack! Din iadul de la Aninoasa, la vacanţe la palat!

A plecat din adăpostul de la Aninoasa, adoptat de o familie din Elveţia şi a ajuns să-şi petreacă vacanţele în palat. Este povestea căţelului Jack, care a  reuşit cu ajutorul Asociaţiei „Sufleţel” să scape din adăpostul de câini comunitari al primăriei municipiului Târgovişte, aflat la Aninoasa. El a fost adoptat de o familie din Elveţia, care-l tratează ca pe un membru al familiei. Recent, Jack a plecat în vacanţă cu familia adoptivă şi şi-a petrecut noaptea într-un palat.

caine palat 1

Sute de câini comunitari din Târgovişte au ajuns, prin adopţii internaţionale susţinute de Asociaţia „Sufleţel”, în familii din Uniunea Europeană.

Adăpostul de la Aninoasa a devenit celebru în toată lumea după ce fostul model britanic Victoria Eisermann, militant pentru drepturile animalelor s-a aflat la Târgoviște, în 2014, într-o acțiune de salvare  și adopție în străinătate a mai multor patrupede din municipiu şi a publicat pe pagina ei de facebook imagini cu modul în care trăiau câinii.

k9 angels (7) - Copie

Distribuie:

3 thoughts on “Aventurile căţelului Jack! Din iadul de la Aninoasa, la vacanţe la palat!

 1. Felicitari pentru articol!
  Aceste imagini dintr-un adapostu public pe banii nostrii sunt o rusine pentru o tara care se mandreste a fi intr-o Europa civilizata, acel catel crede ca a ajuns in …RAI.
  daca ar fi ramas in adapost ar fi ajuns acum „oale si ulcele”….

 2. O crima pentru confortul nostru, in locul unei strategii europene, cu responsabilizarea oamenilor ,cu politici publice pe speta.
  Care strategie, care partid, care Guvern- numai interese de moment, de conjunctura, de casta, nimic preventiv ,nimic pe termen mediu si lung.

 3. Primaria Targoviste a facut norma hinghierilor- Adapostul public Aninoasa este supracapacitat si niciun inspector de la DSV nu-si face aparitia in control, avand atributii pe bunastarea animalelor-curand
  se va umple si spatiul de afara si se va trece la omorarea lor, pentru a face loc si celorlalti capturati.
  Cainele a devenit „agent electoral”, se crede ca aceasta actiune in forta va aduce voturi…
  Nicidecum ci numai oprobiu public-
  Nu vom alege niciodata un primar cu porniri barbare, criminale, el nu va fi niciodata un om compasional ci numai un fariseu.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media