Aventurile căţelului Jack! Din iadul de la Aninoasa, la vacanţe la palat!

Distribuie:

A plecat din adăpostul de la Aninoasa, adoptat de o familie din Elveţia şi a ajuns să-şi petreacă vacanţele în palat. Este povestea căţelului Jack, care a  reuşit cu ajutorul Asociaţiei “Sufleţel” să scape din adăpostul de câini comunitari al primăriei municipiului Târgovişte, aflat la Aninoasa. El a fost adoptat de o familie din Elveţia, care-l tratează ca pe un membru al familiei. Recent, Jack a plecat în vacanţă cu familia adoptivă şi şi-a petrecut noaptea într-un palat.

caine palat 1

Sute de câini comunitari din Târgovişte au ajuns, prin adopţii internaţionale susţinute de Asociaţia “Sufleţel”, în familii din Uniunea Europeană.

Adăpostul de la Aninoasa a devenit celebru în toată lumea după ce fostul model britanic Victoria Eisermann, militant pentru drepturile animalelor s-a aflat la Târgoviște, în 2014, într-o acțiune de salvare  și adopție în străinătate a mai multor patrupede din municipiu şi a publicat pe pagina ei de facebook imagini cu modul în care trăiau câinii.

k9 angels (7) - Copie

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 3 ganduri despre “Aventurile căţelului Jack! Din iadul de la Aninoasa, la vacanţe la palat!

 • 30 iulie 2015 at 20:00
  Permalink

  Felicitari pentru articol!
  Aceste imagini dintr-un adapostu public pe banii nostrii sunt o rusine pentru o tara care se mandreste a fi intr-o Europa civilizata, acel catel crede ca a ajuns in …RAI.
  daca ar fi ramas in adapost ar fi ajuns acum “oale si ulcele”….

  Reply
 • 30 iulie 2015 at 19:51
  Permalink

  O crima pentru confortul nostru, in locul unei strategii europene, cu responsabilizarea oamenilor ,cu politici publice pe speta.
  Care strategie, care partid, care Guvern- numai interese de moment, de conjunctura, de casta, nimic preventiv ,nimic pe termen mediu si lung.

  Reply
 • 30 iulie 2015 at 19:45
  Permalink

  Primaria Targoviste a facut norma hinghierilor- Adapostul public Aninoasa este supracapacitat si niciun inspector de la DSV nu-si face aparitia in control, avand atributii pe bunastarea animalelor-curand
  se va umple si spatiul de afara si se va trece la omorarea lor, pentru a face loc si celorlalti capturati.
  Cainele a devenit “agent electoral”, se crede ca aceasta actiune in forta va aduce voturi…
  Nicidecum ci numai oprobiu public-
  Nu vom alege niciodata un primar cu porniri barbare, criminale, el nu va fi niciodata un om compasional ci numai un fariseu.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro