Arhiepiscopul Târgoviștei a întrerupt o conferință de presă pentru o discuție cu Sandu Oprea

Distribuie:

Vizită intempestivă a IPS Nifon în cadrul unei conferințe a CJD. Astăzi, 19 noiembrie, la ora 10:00, a avut loc o conferință de presă, susținută la Consiliul Județean Dâmbovița, eveniment la care au participat Agenția de Dezvoltarea Regională Sud Muntenia, alături de CJD, Primăria orașului Pucioasa și Primăria Municipiului Târgoviște.

Directorul ADR, Liviu Mușat, a prezentat o situație generală a proiectelor cu finanțare europeană, depuse în exercițiul financiar 2014-2020, la nivel de regiune, dar și la nivelul județului Dâmbovița, iar primarii, Cristian Stan și Constantin Ana au prezentat proiectele aprobate și aflate în desfășurare, dar și pe cele la care așteaptă răspuns.

În timpul conferinței, IPS Nifon a făcut o scurtă vizită neprevăzută. Acesta a solicitat o pauză în timpul prezentării făcute de Cristian Stan și l-a rugat pe președintele Consiliului Județean, Alexandru Oprea, alături de Directorul ADR, să discute o mică problemă. Convorbirea, care a avut loc în holul instituției, n-a durat mai mult de 5 minute. Se pare că subiectul a fostlegat de niște finanțări pe care CJD le asigură pentru unele edificii laice, iar graba discuției ar fi fost generată de plecarea din țară a Arhiepiscopului. Este pentru prima dată când IPS Nifon procedează în acest fel în relația cu oficialitățile locale.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro