Susține proiectul scriitorului Adrian Melicovici! Rândurile sale mereu “răsplătesc”…

Adrian Melicovici, scriitorul dâmbovițean care a mers pe jos de la Târgoviște la Roma, într-o expediție culturală, face apel la susținere pentru a face posibilă publicarea unui amplu material, care poate reprezenta și ultimul proiect al autorului. Redăm integral textul – apel, așa cum l-a descris, postat de acesta în mediul online. Una dintre lansările de carte, semnate de stimabil, a avut loc chiar într-o închisoare din județ, unde cei prezenți au avut parte de o experiență inedită. Mai jos, pot fi observate datele de contact, în conținutul materialului video. Ar trebui scris mult mai mult despre acești oameni…

“Scriitorul Adrian Melicovici pregătește următorul său roman și probabil ultimul: Susțineți un roman al adevărului, iubirii și poveștilor unde personaje reale sau fictive se regăsesc în aproape fiecare dintre noi…Susțineți 3 povești reale într-una singură: Vinovăție versus nevinovăție, bătăliile existenței noastre, o iubire neobișnuită prin istoria vremurilor. Susțineți cifra sacră, a facerii lumii, a zilelor săptămânii, a culorilor curcubeului, a anilor de acasă, a sufletului pereche visat, a păcatelor și continentelor, a celor ce ne schimbă viața. Se scrie povestea celor doi care au scăpat de sub valul ucigaș, trecând prin toate: sărăcie, bogăție, calamități naturale, răpiri, decepții, regăsiri. O poveste înconjurată de alte povești, majoritatea reale, raportate la cifra biblică, mulți dintre noi fiind nevoiți să se împrăștie prin lume. Autorul Adrian Melicovici, vă propune un roman-șoc, unde factorul psihologic determină cititorul să se recunoască în oglinda adevărului din noi, cu cât anii trec mai mulți iar în lume se întâmplă totul și totuși, nimic. “ȘAPTE”, un viitor roman de Adrian Melicovici”.

Sponsorizările merg anevoios, cine vrea să sprijine cu orice sumă-donație cheltuielile de apariție ale acestui roman – Mediatizare, documentare la fața locurilor în lume, traducere și adaptare etc. contactați-mă în privat. Cartea care va apărea în 2020, are nevoie de susținere ACUM, donatorii sau sponsorii o vor primi gratuit cu autograful meu. Mulțumesc celor câteva persoane care s-au implicat până acum din puținul lor.”

 

BMG

 

https://m.youtube.com/watch?v=KlKBzkhjyCg

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro