Alegeri pentru primar la Braniștea! Alexandru Țachianu, validat candidat din partea PSD

Alegeri parțiale pe 27 iunie în mai multe localități din țară, printre care și comuna Braniștea, din județul Dâmbovița. Postul de primar s-a vacantat după ce primarul Marian Țachianu a fost ales deputat PSD de Dâmbovița, după ce obținuse o victorie categorică  în alegerile locale, cu aproape 2000 de voturi, față de 300 ale candidatului PNL.

Social Democrații au decis să susțină pentru alegerile parțiale candidatura lui Alexandru Țachianu, fiul deputatului Marian Țachianu. Alexandru Țachianu este inginer, absolvent al Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară  București –  Facultatea de Management – Domeniul Inginerie. A fost președintele Agențiilor Domeniului Statului, dar și secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

“Sunt conștient de faptul că tatăl meu mi-a lăsat o provocare, realizările din ultimii ani din comună au ridicat pretențiile, și era normal să se întâmple așa, dar pot să spun că sunt pregătit să accept această provocare”, a declarat Alexandru Țachianu în cadrul unei conferințe de presă a partidului.

Acesta spune că principala preocupare din postura de primar va fi atragerea unor investiții p teritoriul comunei. „Trebuie să găsim o cale prin care să atragem mai mulți agenți economici în localitate. Bugetul primăriei este unul mic, oamenii pleacă în alte părți să lucreze, este normal să fie așa. Trebuie să găsim modalități prin care să determinăm oamenii să rămână să lucreze în comună și pentru asta trebuie să găsim oameni care să dorească să investească.”. Comuna Braniștea se află lângă orașul Titu și în apropierea DN 71.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro