Alegeri în PNL Târgoviște. Două persoane îl vor contracandida pe actualul președinte

Membrii PNL Târgoviște vor decide, pe 17 iunie, cine va fi președintele organizației, în cadrul calendarului de alegeri realizat în întreaga țară la nivelul tuturor organizațiilor. Alegerile vor avea loc în format fizic, membrii fiind convocați la Casa sindicatelor din Târgoviște.

Competiția se va da între actualul președinte, Aurelian Cotinescu, vicepreședintele organizației, Alina Milea și Cătălin Furtună, acesta din urmă însă, fiind un membru pentru care au demarat procedurile de excludere din partid.

Aurelian Cotinescu a transmis, astăzi, un mesaj în contextul apropiatelor alegeri, în cadrul unei conferințe de presă.: “Vor fi alegeri libere, transparente. Fiecare membru al Partidului Național Liberal poate participa, să fie ales sau să aleagă. Îmi depun candidatura pentru un nou mandat la președinția acestei Organizații pe care o conduc de peste 2 ani de zile. Am alături de mine cea mai mare parte din echipa ultimului an. Din punctul meu de vedere, cred că împreună suntem o echipă unită, suntem o echipă puternică, avem oameni de calitate. Am avut competiții multe în ultimul an și jumătate. Putem să regretăm faptul că la alegerile locale nu am scos un scor suficient de bun. Alegerile locale s-au desfășurat într-un climat special, cel al pandemiei. Bineînțeles, acest lucru ne-a costat. Primarul în funcție a fost favorizat. De fapt, PSD-ul a fost favorizat de această situație”. Cotinescu a fost ales președinte în octombrie 2018.

În funcție de opțiunea membrilor, Alina Milea ar putea deveni prima femeie aleasă în funcția de președinte al liberalilor târgovișteni. “Ca vicepreședinte al Organizației PNL Târgoviște pe Comisia „Politici Economice, Mediu de afaceri” îmi anunț public candidatura pentru funcția de Președinte al Organizației PNL Târgoviște la următoarele alegeri interne din data de 17 Iunie 2021. Fac acest lucru pentru că:

Îmi doresc ca activitatea consilierilor locali să fie coordonata în așa fel încât ă fie formulate propuneri de hotărâri spre a veni în întâmpinarea dorințelor locuitorilor Municipiului;

Cu aprobarea BPM îmi doresc să fie invitați la ședințe, specialiști pentru a participa la dezbateri pe domenii de activitate;

Voi aduce lângă mine consilieri onorifici pentru a ne prezenta opinia lor privind modul de abordare și rezolvare a problemelor cetățenilor;

Voi pune un mare accent pe partea de organizare cu o evidență clară a membrilor inclusiv pe partea de resurse umane astfel încât partidul să aibă oameni pregătiți profesional pe toate domeniile. De asemenea, voi pune un mare accent pe dezvoltarea Organizațiilor de tineret, de femei, de pensionari și oameni de afaceri, fiecare având un rol bine definit în buna funcționare a BPM și în gestionarea problemelor diverselor categorii socio-profesionale din Municipiu;

Împreună, prin consultări și dialog, dar cu respectarea dispozițiilor statutare doresc și sper să facem o echipă puternică care să fie fanionul Organizației Județene, cu care Târgoviștea, să fie a târgoviștenilor sub conducere PNL în anul 2024.

Și nu în ultimul rând, îmi doresc să se respecte valorile liberale și voi sprijini instaurarea meritocrației în Organizație” a transmis aceasta într-o postare pe pagina sa de facebook.

UPDATE: După redactarea acestui material și-a anunțat candidatura și liberalul Marian Stanciu.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro