ALEGERI 2016: PNL, plângere penală pentru preşedintele PSD Dâmboviţa

COMUNICAT DE PRESĂ

Constatăm că apropierea datei de 5 iunie îi dă fiori lui Adrian Țuțuianu, liderul PSD Dâmbovița, semn că veștile pe care i le dau sondajele nu sunt deloc optimiste pentru domnia sa. În această situație disperată pentru Adrian Țuțuianu, acesta nu mai are capacitatea și discernământul de a veni în fața opiniei publice decât cu minciuni și atacuri la persoană pentru liderii opoziției. Recent, Țuțuianu și-a permis din nou să facă afirmații calomnioase la adresa copreședintelui Dumitru Miculescu și a Partidului Național Liberal, fiind evident faptul că liberalii dâmbovițeni demonstrează că sunt determinați și vor câștiga alegerile locale în județul Dâmbovița. Țuțuianu nu este capabil să înțeleagă că dâmbovițenii s-au săturat de atitudinea sa. În ultimii patru ani, Țuțuianu nu a făcut altceva decât să atace, să jignească, să desconsidere și să mintă atât în privința colegilor de partid, dar și a colaboratorilor, angajaților și a cetățenilor din acest județ, care au îndrăznit să-și exprime opinii diferite de ale sale. Tocmai de aceea, în calitate de lideri ai Partidului Național Liberal Dâmbovița, a cărei imagine publică a fost lezată de minciunile șefului PSD Dâmbovița, am formulat o plângere penală pe numele lui Adrian Țuțuianu. PNL speră că organele abilitate vor demara cât mai rapid o anchetă pentru a clarifica aspectele sesizate în plângerea penală, cu atât mai mult cu cât Adrian Țuțuianu nu mai are nici o limită și repetă obsesiv aceleași minciuni și calomnii.

Este regretabil faptul că dâmbovițenii sunt obligați să asiste la aceste mizerii aruncate în spațiul public de bolșevicul Adrian Țuțuianu, dar ei trebuie să înțeleagă că aceasta este strategia de campanie a liderului PSD, izvorâtă din incapacitatea cu care a administrat acest județ și nerespectarea niciunui angajament pe care și l-a luat, în urmă cu patru ani , față de dâmbovițeni. Un singur exemplu: taxa de habitat! Calomniatorul Adrian Țuțuianu a câștigat alegerile promițând că va scădea taxa de habitat. Acest lucru nu s-a întâmplat nici până azi, fiind doar una dintre minciunile electorale pe care Adrian Țuțuianu nu mai poate, acum, să o explice cetățenilor.

Partidul Național Liberal Dâmbovița își dorește o campanie bazată pe dezbaterea unor strategii și proiecte viabile pentru dezvoltarea județului, dar este evident pentru toată lumea că Partidul Social Democrat are ca strategie: MINCIUNA, CALOMNIA și ATACUL.

Considerăm că a sosit vremea maturității politice și administrative cu care să stopăm JAFUL și RĂUL pe care PSD l-a făcut acestui județ.

COPREȘEDINȚI PNL DÂMBOVIȚA
DUMITRU MICULESCU
IULIAN VLADU

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “ALEGERI 2016: PNL, plângere penală pentru preşedintele PSD Dâmboviţa

 • 18 aprilie 2016 at 13:01
  Permalink

  Asa mare incredre aveam si acum ……..ce sa fac mi-am pierdut-o complet . Oare sa piarda PSD in alegeri ?? Eu stiu ce am patit cu cativa ani in urma si in ce situatie trista am fost pus , nu mai zic . Poate dupa aceste alegeri va castiga si cineva care sa fie mai corect , sa… speram !!

  Reply
 • 16 aprilie 2016 at 8:28
  Permalink

  Din ce s-a imbogatit Tutuianu asa subit sa aiba avere de milioane de euro. Era un avocatel fara succes necautat de nimeni incapabil sa-si reprezinte clientii in instanta, venea la sfarsit si citea din foaia concluzii scrise facute de asociatul lui Chitescu. acum are onorarii duble triple, dublul si triplul reprezentand taxa de protectie pentru firme. Sistemul mafiot al lui Tutuianu a fost aratat de Silviu Manastire pe B1TV, contracte de servicii juridice de 150000Euro anual cu primariile din judet tot taxa de protectie cu firma de avocatura Stan si Asociatii trecuta pe numele Suzanei Stan nevasta candidatului la primaria Targovistei Cristi Stan. Aceasta caracatita mafoata a lui Tutuianu prin Cristi Stan si Suzana Stan ii aduce in buzunar lui Tutuianu banii din bugetul de stat cu care ar fi trebuit sa faca drumuri canalizari in folosul dambovitenilor. Jos sistemul mafiot al lui Tutuianu si Cristi Stan.

  Reply
 • 16 aprilie 2016 at 7:25
  Permalink

  Rar Dambovita a mai avut de-a face cu un asemeneea presedinte pus numai pe furat, incompetent, isteric, agresiv ca Tutuianu Adrian. Votul din iunie il va matura asa cum o gospodina matura un gainat de pe prispa.

  Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro