ALEGERI 2016: M10 Dâmbovița nu a reușit să strângă numărul de semnături și nu va avea candidați la locale

Comunicat de presă

Reforma clasei politice se amână!

M10 le mulţumeşte celor câteva sute de târgovişteni care au semnat pentru noi. Vă mulţumim pentru încrederea acordată, chiar dacă numărul de semnături nu a fost suficient pentru a depăşi pragul impus printr-o lege strâmbă, votată de nişte oameni strâmbi, pentru a proteja interesele vechilor mari partide şi pentru a bloca orice iniţiativă politică nouă şi cinstită.

Dacă alte partide şi-au completat prin metoda copy/paste deficitul de semnături necesar pentru a depăşi pragul minim sau pentru a induce ideea de dominare a spaţiului politic autohton, M10 refuză ferm să plece la drum printr-o minciună, refuză copierea datelor de pe listele de susţinere din alte surse decât direct de la susţinători, sau falsificarea semnăturilor acestora.

M10 preferă să piardă cinstit decât să-şi asigure participarea printr-o fraudă, sau să câştige incorect. Din acest motiv M10 se retrage din cursa electorală pentru alegerile locale din Târgovişte și pentru consiliul județean, nedorind să confere legitimitate jocului politic, departe de a fi curat, practicat de vechile partide şi sateliţii lor metamorfozaţi din formaţiuni mutante.

Mulţumim încă o data susţinătorilor noştri pentru încrederea acordată, vom încerca să o folosim la următoarele alegeri pentru a contracara competiţia neloială a partidelor copy/paste, pentru spargerea monopolului vechii clase politice şi pentru reformarea acesteia.

Către cei care ne-au vandalizat în weekend-ul trecut cortul folosit pentru strângerea de semnături tăind ancorajele pentru a putea fi luat de vânt, dar mai ales către autorii morali, M10 îndreaptă un singur gând:

Dumnezeu să vă lumineze minţile întunecate. Paşte fericit!


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro