ALEGERI 2016: Ciprian Prisăcaru (PNL)- La Consiliul Județean Dâmbovița, trebuie să vină un om de afaceri

 

 

Sorin Diaconescu: Cum ați văzut dumneavoastră că s-a desfăşurat campania până acum?

Ciprian Prisăcaru: A fost o campanie atipică, o campanie diferită față de toate campanile pe care le-am făcut până acum, însă mă aşteptam să fie mai mult o campanile a dezbaterilor, o campanie în care mai mulți candidați să vină să-şi expună în fața dumneavoastră şi a concetățenilor noştri proiectele pe care le propun pentru planul de guvernare al mandatului 2016-2020.

Sorin Diaconescu: Deci nu dezbaterea a fost în principala preocupare a celorlalți candidați. Sau v-ați fi dorit dumneavoastră să fie mai concretă, mai tehnică?

Ciprian Prisăcaru: Mi-aş fi dorit să ne fi întâlnit mai des face to face, pentru a da cetățenilor posibilitatea de a alege în cunoştință de cauză şi de a vedea concret care dintre candidați poate veni cu un plus pentru ceea ce înseamnă activitatea de administrație în Târgovişte şi în județul Dâmbovița.

Sorin Diaconescu: Care considerați, în mod sincer, că este argumentul dumneavoastră sub aspect tehnic? (Pentru că, dincolo de politizarea excesivă care se întâmplă uneori în campanile electorale, va trebui să mânuiți acolo nişte legi şi nişte dorințe ale cetățenilor care trebuie îndeplinite) Care credeți că este calitatea pe care Ciprian Prisăcaru o are şi o poate folosi?

Ciprian Prisăcaru: Profesionalismul şi seriozitatea. Sunt două calități care mă definesc şi sunt convins că târgoviştenii ştiu acest lucru, mai ales cei care mi-au urmărit activitatea profesională de până acum. Ei  ştiu că au în mine un om în care îşi pot pune încrederea, au în mine un om de administrație, cu experiență formată atât la nivelul administrației centrale, pentru că doi ani am fost director în Ministerul Tineretului şi Sportului, dar şi la nivelul administrației locale, pentru că doi ani am fost viceprimarul municipiului Târgovişte, iar pentru aproximativ nouă luni de zile am îndeplinit şi atribuțiile primarului, după ce primarului ales al municipiului Târgovişte i-a încetat mandatul.

Sorin Diaconescu: Electoratul, cel puțin din punctul de vedere al apartenenței politice, este împărțit în două: o parte care sunt membrii de partid sau simpatizanți şi cea mai numeroasă parte, cealaltă, cum îi spunem noi, care nu au neapărat un parti-pris. Vă uitați la mine şi vorbiți acum cu cetățeanul fără de partid, care vrea să vină la vot sau, dimpotrivă, nu ştie dacă vrea să vină la vot. Convingeți-l, convingeți-mă pe mine, cetățeanul X din acest oraş, să vin la vot şi să-l votez pe Ciprian Prisăcaru, pentru că este el acel individ pe care îl descrieți.

Ciprian Prisăcaru: In primul rând, aş putea să spun tuturor celor care sunt nehotărâți că este bine să-l voteze pe Ciprian Prisăcaru, pentru că are nişte proiecte concrete pentru municipiul Târgovişte. Am propus în pliantul meu 20 de proiecte (principalele proiecte), pe care doresc să le implementez alături de echipa mea în municipiul Târgovişte, în mandatul 2016-2020. Eu spun că vom reuşi, pentru că sunt proiecte realiste, proiecte nu foarte greu de implementat şi de care municipiul Târgovişte are nevoie.

Aş începe cu proiectul locurilor de muncă, şi, când spun locuri de muncă, nu mă refer la faptul că primarul trebuie să creeze locuri de muncă, însă poate face tot posibilul ca în Târgovişte să vină investitori care să creeze locuri de muncă. Au fost tot felul de promisiuni, de ,,gogoşi electorale”, că se vor face 4000-5000 de locuri de muncă, 10 000 de locuri. Astăzi, realitatea este una foarte clară: în Târgovişte nu s-a creat nici măcar un loc de muncă. Ȋn plus, ultima investiție serioasă în Târgovişte a fost făcută în 2008. Ultimul investitor care a creat locuri de muncă în Târgovişte a fost în 2008, acum opt ani de zile.

Le promit târgoviştenilor că nu-i voi mai lăsa să plece să lucreze în altă parte. Le voi crea aici, în Târgovişte, condițiile pentru a rămâne, pentru a munci, pentru a-şi câştiga existența, pentru a fi aproape de familiile lor şi nu-i voi mai lăsa să facă naveta în oraşele importante de lângă municipiul Târgovişte. E foarte multă forță de muncă care merge spre capitală în fiecare zi.

Voi încerca să fac tot posibilul ca toți să rămână şi să-şi câştige existența în Târgovişte. Acesta este principalul meu țel pentru perioada 2016-2020.

prisa 2

Sorin Diaconescu: Mi-ați întins o mână să vin la vot şi, în acelaşi timp, cu una m-ați împins să mai aştept, pentru că eu am primit vreo 5-6 pliante. Vreau să-l aleg pe-al dumneavoastră sau dumneavoastră vreți să-l aleg pe acela şi să-l cred. De ce să votez şi PNL? Pot să-l votez doar pe Ciprian Prisăcaru, dacă m-a convins, sau trebuie să votez şi PNL? Şi de ce trebuie neapărat?

Ciprian Prisăcaru: Trebuie să votați şi PNL, pentru că un primar, fără ajutorul preşedintelui Consiliului Județean, fără ajutorul Consiliului Local şi o majoritate în Consiliul Local, nu îşi poate duce la bun sfârşit proiectele. Le spun tuturor cetățenilor că trebuie să voteze PNL şi am să încep piramidal, de la vârf.

Ȋn primul rând mă refer la liderii noştri de la nivel național, care sunt foarte apreciați, sunt oameni integri. Ați văzut şi dumneavoastră că am avut criterii de integritate la nivel național, pe care PNL le-a respectat cu sfințenie. Şi vreau să vă dau doar câteva exemple. Uitați-vă la administrațiile locale de dreapta: Braşov, Alba-Iulia, Timişoara, Arad, Cluj, toate aceste mari oraşe ale României sunt administrate de primari PNL. Vedeți ce diferență este între aceste oraşe şi celelalte zone care sunt administrate de stânga politică românească. La fel, am să vă dau câteva exemple: județul Vaslui, județul Teleorman, județul Giugiu, s.a. este o diferență colosală în ceea ce priveşte administrația de dreapta şi administrația de stânga.

Trecând la nivel de județ, vă pot spune că PNL Dâmbovița propune o listă de consilieri județeni profesionişti, de oameni care vin din medii diverse, de oameni care s-au remarcat în activitatea lor profesională şi sunt absolute convins că vor reuşi să facă majoritatea la Consiliul Județean Dâmbovița şi să ne impunem preşedintele acolo. Este nevoie la CJD de un om care vine din mediul de afaceri, care nu are nevoie să se căpătuiască, nu are nevoie de un salariu, ci vine cu lucruri concrete, cu promisiuni care cu siguranță vor fi implementate în mandatul 2016-2020.

prisa 3

Aş coborî şi aş merge mai departe, la nivelul Consiliului Municipal Târgovişte şi vă spun că sunt mândru de echipa mea de la PNL Târgovişte. Târgoviştenii vor vedea că propunerile noastre sunt oameni buni profesionişti, integri, oameni care au făcut ceva pentru Târgovişte, de-a lungul carierei: dr. Nicolae Mândrilă, Adrian Bercu, Honorius Moțoc, Sebastian Marin, un tânăr om de afaceri din Târgovişte, Neli Ion, un om e partid, un om riguros, care îşi poate pune experiența în slujba actului administrative, conf. univ.dr. Livia Mocanu, vicepreşedintele Senatului Universității Valahia, Silviu Tănase, un om de afaceri, cu o experiență mare în administrație, pentru că a fost patru ani de zile viceprimarul municipiului Târgovişte. Sunt oameni care cu siguranță îşi vor pune amprenta în mod decisiv şi pozitiv.

Sorin Diaconescu: Eu sunt un alegător vârstnic. N-am prea fost în oraşele pe care le-ați menționat dumneavoastră, am primit multe pliante şi toate pliantele îmi spun că în partid mi-e foarte bine. Cu noi, cei care suntem în vârstă, ce faceți? Am văzut că aveți nişte idei. Sunt idei sau e o simplă propagandă?

Ciprian Prisăcaru: Sunt idei pe care veți vedea că le vom implementa şi nu voi aştepta să treacă foarte mult timp. Le voi implementa în prima lună de activitate. Ȋn primul rând, aş vrea să fac un Consiliu al seniorilor din comunitatea noastră. Sunt oameni care au ieşit la pensie sau care sunt aproape de a ieşi la pensie  şi care au un cuvânt de spus. Prin acest Consiliu al seniorilor, eu vrea să țin legătura şi mai bine cu această masă a oamenilor de vârsta a III-a din Târgovişte. Sunt convins că au multe să-mi spună, sunt convins că vor veni cu idei clare, care-mi vor fi de mare ajutor. Acest consiliu va funcționa pe lângă administrația locală şi va fi o activitate tip voluntariat.

prisa 1

Interviu realizat în studiourile MDI TV.

 

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 6 ganduri despre “ALEGERI 2016: Ciprian Prisăcaru (PNL)- La Consiliul Județean Dâmbovița, trebuie să vină un om de afaceri

 • 3 iunie 2016 at 12:17
  Permalink

  Parca tot PNL ar fi mai bun , este parerea mea , evident subiectiva ca si restul cetatenilor . Am auzit ca psd a facut o alianta minunata , cu o partida ….. nu conteaza si asa spera sa castige . Vom vedea ce va fi . Pana atunci , sa auzim numai de bine !!!!

  Reply
 • 30 mai 2016 at 13:31
  Permalink

  PNL , PSD tot un lucru e !!!! Ce sa spun daca vine PNL sau ramane psd , ce credeti ca minunat se va intampla, aceleasi minciuni , furturi , inselaciuni, favorizarea pilelor si relatiilor , ce sa zic . NIMIC !

  Reply
 • 30 mai 2016 at 6:45
  Permalink

  Singurul basist din PDL a fost preluat de TUTUANU si CRST STAN si se numeste MARIN ANTONESCU> PNL si-a facut curatenie si l-au exclus pe basistul Antonescu. Tutuianu impreuna cu basistul Antonescu au adus dezastrul in Dambovita. Jos Tutuianu si securistul Antonescu.

  Reply
  • 30 mai 2016 at 8:07
   Permalink

   Omule de casa al partidului, daca matale esti… de ce incerci sa ne faci si pe noi? Pai, bai nenica, indiferent de functia mataluta in partid, chiar ne fraieresti cu personajele din fotografie? Pai, veteranul Motoc, Caracota, Prisacaru, si daca il mai adaugam si pe Vladu (lipsa foto), astia nu sunt pedeleii basisti care l-au sustinut pe marinar in 2004, 2009 si la doua referendumuri? O dai cu Antonescu, ok, dar cand va conducea gasca si il adulati, cum era? Succesuri.

 • 30 mai 2016 at 6:21
  Permalink

  hai, mai ușor pe scări cu „liderii noştri de la nivel național, care sunt foarte apreciați, sunt oameni integri”…
  iar „criterii de integritate la nivel național” aveți cu toții pînă ce Lulutza ot DNA vă lovește la moalele capului.
  dar mă opresc aici că iar mi-am reamintit ce făcea acest partid cu democrația și statul de drept cu 4-5 ani în urmă.
  nici de trădarea portocaliilor n-am uitat, asta ne arată caractere (ai mintea scurtă, Sorine?).
  iar ca un pensionar cuman … nu uit și nu iert pentru că (încă) nu m-am sclerozat! 🙁

  Reply
 • 29 mai 2016 at 18:20
  Permalink

  Ciprian Prisăcaru: Trebuie să votați şi PNL,… Dar matale esti PDL, bre . In poze se vad numai basisti, care penele? Dambovita este judetul cel mai nereprezentat de fostii penelei, sunt numai si numai basisti, Popescu si Boriga mai lipsesc.

  Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro