Alegeri 2016: Ciprian Prisăcaru, candidatul PNL pentru Primăria Târgoviște: “N-ar trebui să fim preocupați numai de bifarea unor proiecte”

Distribuie:

Ciprian Prisăcaru, candidatul PNL pentru Primăria Târgoviște, la alegerile din 5 iunie, a declarat astăzi într-o conferință de presă că, în ultima perioadă, contracandidatul său , Cristian Stan, se ocupă doar cu bifarea de proiecte, unele dintre ele începute în mandatul fostei conduceri a orașului. Asta în condițiile în care, în opinia lui Prisăcaru, sunt multe alte probleme de rezolvat.

Ați văzut și dumneavoastră zilele trecute, după o ploaie de câteva zeci de minute, străzi inundate, canale înfundate, gropi apărute peste noapte, în străzi proaspăt reparate. S-au dat imagini. N-ar trebui să fim preocupați numai de bifarea unor proiecte, așa cum se întâmplă astăzi cu viceprimarul cu atribuții de primar și candidatul PSD la Primăria Târgoviște, care nu face altceva decât să bifeze unele proiecte, să încerce să-și creeze imaginea unui om care face, unui om pe care l-a apucat hărnicia tocmai acum, în luna de campanie electorală, un om care, cu siguranță, va încerca și în zilele următoare și veți vedea din nou că se va adeveri ceea ce spun, va încerca să taie niște panglici în așa fel  încât târgoviștenii să creadă că el este cel care aduce bunăstare și care a făcut aceste proiecte. –Ciprian Prisăcaru

Candidatul PNL la Primăria Târgoviște a mai spus că actualul primar al Târgoviștei nu-și mai asumă responsabilitatea semnării recepției unor proiecte, ci deleagă alte persoane pentru acest lucru, respectiv city managerul orașului și cei doi viceprimari.

De asemenea, Ciprian Prisăcaru a adăugat că actualul primar ar trebui nu numai să declare că toate lucrările prost făcute vor fi reparate și plătite de constructori, ci să facă publice toate contractele de lucrări pe care Primăria le are cu acești constructori.  Tot referitor la acest subiect, candidatul PNL a mai declarat că în această perioadă de campanie, se fac lucrări de mântuială și că, după ce va ajunge primar, va lua toate facturile și le va trimite la PSD.

După ce voi ajunge primar, voi lua toate aceste facturi și le voi trimite la PSD, cu toate lucrările care se vor repara și toate lucrările care necesită reparații după această goană nebună de a turna asfalt electoral în Târgoviște. –Ciprian Prisăcaru

Prisăcaru a dat exemplu de lucrări prost făcute, în scop electoral, în această perioadă, cartierul târgoviștean Matei Voievod.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 2 ganduri despre “Alegeri 2016: Ciprian Prisăcaru, candidatul PNL pentru Primăria Târgoviște: “N-ar trebui să fim preocupați numai de bifarea unor proiecte”

 • 26 mai 2016 at 15:57
  Permalink

  Ba baiatule veziti ma de treaba ta si de meseria ta de ziarist de fotbal,ca esti.bomba cu ceas.nu ai nici o treaba cu politica.cand ma uit la listele pnl de consilieri imi vine sa vomit.toti drogatii,interlopii,si oameni de cacat

  Reply
  • 26 mai 2016 at 18:46
   Permalink

   La cat esti de narod, imi inchipui ce habar ai tu de politica

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro