Alecu de la Odobești, de la PSD la PNL! Foștii colegi îl acuză de trădare

Primarul comunei Odobești, Nicolae Alecu este al doilea edil din sudul județului care părășește PSD și se alătură PNL. Acesta va candida din partea liberalilor. Trecerea nu este neapărat o supriză, mai ales după ce în urmă cu câteva luni fiul acestuia a fost numit la conducerea ARR. Decizia de a candida din partea liberalilor i-a nemulțumit profund, însă, pe fosții colegi care l-au catalogat drept tradător într-un comunicat de presă. “Să pui interesele personale mai presus de oamenii care te-au ales acum 4 ani arată clar că ești un trădător. Când nu îți respecți cuvântul dat unor oameni care te-au susținut, ești mai mult decât neserios, chiar demonstrezi că ai un caracter duplicitar.

Primarul comunei Odobești, Alecu Nicolae, este suma tuturor acestor caracteristici: trădător, neserios și duplicitar!

Borcanul cu miere pe care liberalii i l-au promis nu are nicio legătură cu viitoare proiecte pentru comuna Odobești! Trecerea în barca PNL Dâmboviţa este strict legată de funcția deținută de un membru al familiei într-o anumită instituție a statului.  Alecu Nicolae a cedat șantajului PNL Dâmboviţa, al prefectului județului și al guvernului Orban.

Din păcate pentru cetățenii din Odobești, interesele lor nu primează. Alecu Nicolae a avut grijă să vândă interesele oamenilor pentru funcțiile rudelor.

Cât despre primirea acestuia în PNL, Alecu Nicolae ar trebui să-și pună următoarea întrebare: ce părere au liberalii dâmbovițeni despre el, dacă nu și-au dat interesul să-i facă măcar o fotografie de campanie? Folosește aceeași fotografie făcută în sediul PSD.” a transmis Biroul de presă al PSD Dâmbovița.

La polul opus, pe pagina de facebook a PNL Dâmbovița, Alecu a avut parte numai de laude: „Primarul comunei Odobești, ALECU Niculae, s-a alăturat echipei PNL și va candida pentru un nou mandat la alegerile din 27 septembrie 2020.
Îi urăm bun venit în echipa PNL Dâmbovița, domnului ALECU NICULAE, primarul comunei ODOBEȘTI! Tot mai mulți oameni valoroși ni se alătură și suntem convinși că rezultatele noastre în alegeri vor reflecta creșterea considerabilă a încrederii dâmbovițenilor în PNL.

PNL Dâmbovița, are în vedere pentru binele comunei Odobești și al județului Dâmbovița, proiectele de dezvoltare locală și județeană prin atragerea resurselor financiare necesare realizării obiectivelor propuse.”

Cât despre motivele acestei alegeri, Nicolae Alecu a declarat:  “Singurul lucru care mă ghidează în activitatea şi în opţiunile mele este dezvoltarea comunei, iar pentru acest lucru voi face tot ceea ce cred că este necesar, orice schimbare pe care o voi considera utilă pentru binele tuturor locuitorilor comunei Oobești. Am luat decizia să mă alătur echipei PNL, singura care, în acest moment, îmi poate oferi stabilitatea, forţa şi siguranţa că fiecare proiect pe care l-am început va fi terminat.

 Nicolae Alecu a mai plecat o dată din PSD, în 2008, când a candidat, cu succes. din partea PDL la primăria localității. Ulterior a revenit la social democrați.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro