ALDE Dâmbovița, încurajată de sondajul Avangarde: “Să fim clasați pe locul 2 în județ, cu 25% ne onorează! “

Recentul sondaj Avangarde, prezentat  în cadrul unei emisiuni a postului Antema 3, îi încurajează pe membrii ALDE Dâmbovița. Conform sondajului, la întrebarea „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul României, dumneavoastră personal cu ce partid politic ați vota?” dâmbovițenii au următoarele opțiuni: PSD – 39% , ALDE – 25%, PNL – 19%, România 100 – 7%, Pro România – 6%, USR – 3%, Altul – 1%.

Potrivit datelor publicate de Avangarde, Alianța Liberal Democrată și-a consolidat poziția și la Dâmbovița pe parcursul ultimelor luni, depășind PNL. Să fim clasați pe locul 2 în județ, cu 25% ne onorează! Le mulțumesc în primul rând dâmbovițenilor, dar totodată mulțumesc si Partidului Național Liberal. Mai în glumă, mai în serios ”Să le țină Dumnezeu obiceiul” amândurora.
Cifrele indicate prin studiul Avangarde ne indică o creștere a încrederii populației în ALDE ceea ce înseamnă că am demonstrat, în toată această perioadă, că suntem serioși și ne ținem de cuvânt.
Vă asigur, ca președinte al filialei ALDE Dâmbovița, că luptăm pentru tot ceea ce înseamnă stat de drept și valori democratice. De asemenea, credem în principiul reprezentării, în suveranitatea poporului si în ideea de societate civilă.
Sondajul Avangarde este un succes de moment, este de ajuns pentru reputație, dar nu și pentru glorie. De aceea, succesul pentru viitoarele batalii stă, în mare parte, în voința noastră de a învinge. Nu ne oprim aici!” a declar pe acest subiect, Petre Ionel, președinte ALDE Dâmbovița.

Totuși, sociologul Maris Pieleanu, cel care a realizat cercetarea nu a precizat când a fost realizat sondajul în județul Dâmbovița și nici care este marja de eroare a acestuia. „Nu putem să spunem că, astăzi, la rigoare, intenția de vot pe anumite partide în județele respective este aceea pe care noi o prezentăm. Nu poate fi o diferență uriașă, dar nu sunt de actualitate majoră.” a decarat acesta pentru Antena 3.


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 2 ganduri despre “ALDE Dâmbovița, încurajată de sondajul Avangarde: “Să fim clasați pe locul 2 în județ, cu 25% ne onorează! “

 • 28 iulie 2018 at 10:43
  Permalink

  m-am liniștit, e vorba de teleormăneanul Pieleanu și haznaua A3
  pa! 😉

  Reply
 • 28 iulie 2018 at 10:20
  Permalink

  Haha, ce gluma buna. Probabil au completat sondajul intre ei.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro