Adrian Țuțuianu sugerează că nu va avea parte de un proces corect împotriva PSD

Senatorul Adrian Țuțuianu, fost președinte PSD Dâmbovița, este îngrijorat de rezultatul procesului în care a contestat decizia de excludere din partid. Acesta a reclamat decizia ca fiind abuzivă. Înregistrat pe rolul Tribunalului Dâmbovița, procesul a avut un singur teremen la care doar a fost amânat, în urma unei solicitări venite de partea PSD de a strămuta cauza pe motiv ca din calitatea de senator, fost avocat, Țuțuianu ar putea influența decizia magistraților. La rândul său, fostul social democrat, spune că Dragnea este cel care încearcă influențarea actului de justitie. Următorul termen a fost stabilit pe 17 decembrie.

 

Așa cum am anunțat public, am contestat în justiție decizia abuzivă de excludere din PSD.

Din păcate, la termenul din data de 05.12.2018, instanța a decis amânarea, întrucât PSD a făcut o cerere de strămutare a cauzei, la o altă instanță, din cauza calității mele de senator. În opinia lor, faptul că sunt senator poate influența imparțialitatea judecătorilor Tribunalului Dâmbovița.

Dacă aș merge pe aceeași logică, aș înclina să consider că nicio instanță din România nu ar putea soluționa cauza, pentru că Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților, este al treilea om în stat. Dacă ne gândim cum amână și contestă completele de judecători, în speranța că va fi extras acel judecător dispus a-i face jocul murdar, atunci poate îmi înțelegeți îngrijorarea.

Ca urmare, deja am calitatea de parte (reclamant sau pârât) în trei cauze aflate pe rolul Tribunalului Dâmbovița sau al Curții de Apel Ploiești:
1. 13.12.2018 – strămutarea cauzei
2. 17.12.2018 – cerere de ordonanță președințială
3. Cererea în anularea hotărârii CEX Național al PSD se află în procedură de regularizare, urmând să primesc termen.” Adrian Țuțuianu

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Adrian Țuțuianu sugerează că nu va avea parte de un proces corect împotriva PSD

 • 12 decembrie 2018 at 4:54
  Permalink

  numitul plîngăcios a făcut parte din pompoasa „Comisie specială comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru sistematizarea, unificarea şi asigurarea stabilităţii legislative în domeniul justiţiei” (uf!) care nu are alt obiectiv decît aducerea justiției în CC-ul, pardon, CEX-ul partidului, iar acum o simte pe pielea lui, ipocritul
  și o dedicație de la Irina Loghin: „Mai întoarce, Doamne, roata / Să-mi mai văd o dată soarta / Să-mi văd anii tinereţii / Să-mi văd strălucirea vieţii / Care, Doamne, fără rost s-au dus!”
  ps: să vezi rîsu-plînsu dacă îi dă Dragnea afară fiica și nevasta de pe unde cu eforturi le-a băgat 😉

  Reply
 • 11 decembrie 2018 at 13:27
  Permalink

  Esti de o ipocrizie , fatarnicie si nemernicie de neegalat

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro