Adrian Țuțuianu, înregistrat într-o ședință de partid în care îl critică pe Dragnea și numește guvernul ”o tragedie”

România TV a prezentat, în această seară, fragmente dintr-o înregistrare de la o ședință a organizației  PSD Dâmbovița din data de 26 septembrie, în care Adrian Țuțuianu critica în termeni foarte dur partidul pe care l-a numit la un moment dat ”partid de maimuțe” și califica calitatea guvernului drept ”o tragedie”, scrie www.g4media.ro.

”Se pare că acum vreo două săptămâni spuneau că mă ocup de înregistrări, se pare că se ocupă alții de mine. Sunt înregistrări din ședințe pe care le-am avut cu primari. Au fost livrate prelucrate, anumite pasaje scoase din context, dar sunt lucruri pe care le-am discutat și cu colegii mei”, a spus Țuțuianu, în direct,  confirmând autenticitatea declarațiilor.

Fragmente din înregistrările prezentate marți seara la România TV de Victor Ciutacu

 • Turul I. Dacă ar fi alegeri prezidențiale, Klaus Iohannis 23, Călin Popescu Tăriceanu 9, Laura Codruța Kovesi 8, băgată candidat din partea USR-ului în sondaj, Dacian Cioloș băgat de la România Împreună – 7%, Liviu Dragnea – 4%. – 0.22 – Eu nu am inventat acest 4%. Îl găsiți aici. Turul II. Azi, în condițiile în care nu facem nimic, Iohannis îl bate și pe Tăriceanu, o bate și pe Firea, îl bate și pe Dragnea de-l zvântură.
 • Nicăieri în lume nu s-a pomenit să te duci la președinte cu un nume de prim-ministru pe care partidul nu-l știe. Sub pretextul că să nu-l atace, că nu știu ce, a plecat cu Sevil Shhaideh. A deranjat foarte multă lume chestiunea asta, iar noi ne-am comportat ca un partid de maimuțe. Schimbarea a trei prim-miniștri a fost o tragedie pentru partid. Schimbarea unor miniștri, o tragedie. Calitatea Guvernului, o tragedie.
 • De exemplu, a sărit la mine tot de la Piatra Neamț, președintele de organizație. (Neinteligibil) …un fel de întrebare la masă acolo. Băi, lăsați-mă voi cu ale voastre, nu știu ce” -Și i-am spus Domnul…”, cum îl cheamă pe ăsta, Arsene…Dumneata să vii să vorbești cu mine la modul ăsta când oi avea rezultatele mele. Deocamdată la Neamț sunt majoritate”. Și, al doilea, ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atât de prost, încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el. Și are legătură cu economia următoarea: A avut o vulcanizare.

ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 3 ganduri despre “Adrian Țuțuianu, înregistrat într-o ședință de partid în care îl critică pe Dragnea și numește guvernul ”o tragedie”

 • 10 octombrie 2018 at 18:26
  Permalink

  Mai mult, pe facebookul dl tutuianu nu se mai poate comenta… Democratie, nu?

  Reply
 • 10 octombrie 2018 at 17:51
  Permalink

  Urmeaza sa vedem ce valoare veti avea dl. Tutuianu., in momentul in care veti fi exculus din PSD?? Partidul acesta v-a dat suficient! Adica , noi suntem maimute?! Dl Presedinte Dragnea pana cand sa mai suportam sa fim denigrati! am votat partidul, dar sa fim facuti maimute, nu se mai poate!

  Reply
 • 10 octombrie 2018 at 5:18
  Permalink

  eu am văzut “Planeta maimuțelor” atît la cinematograf (o tempora!) cît și la TV dar nu am sesizat existența vreunui partid
  se vede că acest Țuțuianu (cu sau fără apostrof?) este un vizionar
  numai că Livulică nu uită, dar mai ales nu iartă! 😉

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro