Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

A fost lansat un nou partid – PLUS! Cum poti să te înscrii în partidul lui Cioloș

foto – stiri de Cluj

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – pe scurt, PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca, de către Dacian Cioloș și echipa de coordonare, în cadrul unei întâlniri cu simpatizanţi şi coordonatorii regionali.

Partidul PLUS a fost validat în urmă cu câteva zile, după ce timp de aproximativ nouă luni, diverși contestatari au încercat să pună, prin nenumărate mijloace, piedici înregistrării partidului Mişcarea România Împreună (RO+), motiv pentru care a fost necesară o alternativă.

„PLUS este partidul cu care vom schimba România în bine. Obiectivul nostru prioritar e să oferim ţării o alternativă“ a fost mesajul transmis de Dacian Cioloș sâmbătă, la Cluj-Napoca. Există, din acest moment, partidul înregistrat, un vehicul cu care să începem proiectul politic de schimbare în bine a României. În teritoriu, există deja formată o rețea de Grupuri de Inițiativă Județeană, o structură de oameni deciși să pună umărul la construirea acestei alternative politice.

Un reprezentant al grupului de inițiativă județeană Dâmbovița a fost prezent la evenimentul de la Cluj. Dâmbovița face parte din Regiunea Sud, alături de Argeș, Călărași, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman. Coordonatorii regionali sunt Andrei Lupu, Niculina Tâlvăr și Raul Pop.

Grupul de inițiativă județeană Dâmbovița urmează să constituie grupuri de inițiativă locală, la nivelul localităților în care se află persoane care și-au depus online cererea de adeziune, astfel încât în momentul alegerilor europarlamentare, partidul PLUS să aibă formată deja o rețea a membrilor și a simpatizanților din județ. În aproximativ 7 ore de la lansarea partidului, s-au depus peste 5000 de adeziuni la nivel național.

Site-ul unde se pot depune cererile de adeziune sunt: https://www.ro.plus/adeziune

Partidul PLUS își propune, prin manifestul publicat pe website, „O Românie fără corupție, cu o clasă politică responsabilă, guvernată cu bun simț, în care fiecare muncește și este plătit cinstit,  fără sărăcie, cu o economie competitivă, cu adevărat educată, sănătoasă, care contează în Uniunea Europeană și în NATO, o Românie a tuturor românilor.”

Echipa de comunicare PLUS Dâmbovița

Distribuie:

2 thoughts on “A fost lansat un nou partid – PLUS! Cum poti să te înscrii în partidul lui Cioloș

  1. O clasă politică responsabilă vom avea atunci când celor cu două mandate de parlamentar ( indiferent de perioada ) nu li se va mai permite să candideze pentru un nou mandat ! In rest , estec aceeasi Mărie cu alta pălărie! Vad ca deja culoarea baloanelor spune cam ce gânduri au …..

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media