8 ani de Gazeta Dâmboviței! Vă mulțumim tuturor pentru susținere!

Publicația GazetaDâmboviței.ro a împlinit, astăzi, 28 noiembrie, 8 ani de la apariția în mediul online, la inițiativa fondatorului Gabriel Cristache. Zi de zi, lună de lună, an de an, echipa GazetaDâmboviței.ro a oferit cititorului dâmbovițean informații de înaltă calitate, din domenii variate de interes, ceea ce i-a adus un meritat loc în vârful ierarhiei publicațiilor online din Dâmbovița, dar și din țară.

Cu o echipă numeroasă, din care fac parte angajați, voluntari și editorialiști, GazetaDâmboviței.ro se adresează unui public variat ca vârstă și preocupări, interesat să afle informațiile cu rapiditate și corectitudine jurnalistică.

Redacția este preocupată permanent să mențină un echilibru al conținutului editorial, având în vedere provocările zilnice și presiunea pe care mediul online le pune atât asupra creatorului de conținut, cât și asupra cititorului. Pentru GazetaDâmboviței.ro este lupta cea mai grea pe care este obligată să o ducă în virtutea rolului ei de formator de opinie.

În cei 8 ani de existență, GazetaDâmboviței.ro și-a asumat un rol activ în societatea dâmbovițeană. A susținut, și continuă să o facă, un proiect jurnalistic unic la nivel național destinat liceenilor – GazetaLiceanului.ro. O publicație adresată tinerilor, condusă și coordonată de liceeni, GazetaDâmboviței.ro susținând financiar platforma on line necesară acesteia.  În 2018, prin redactorul șef Crina Zamfirescu, a susținut activ un proiect de voluntariat adresat tinerilor elevi și studenți, prin care aceștia au învățat istoria clădirilor de patrimoniu din municipiul Târgoviște. În 2019, a marcat Anul Cărții prin editarea unui volum de texte apărute în GazetaDâmboviței.ro, a editorialistului Ionuț Cristache, volum intitulat “Tableta de luni – o antologie subiectivă”, din dorința de nu lăsa uitării cuvântul tipărit.

După 8 ani, redacția se află în fața unor noi provocări, dar și a unor noi proiecte, punându-și toată priceperea în menținerea echilibrului între “interesul publicului” și „interesul public”.

La ceas aniversar, GazetaDâmboviței.ro mulțumește tuturor cititorilor, colaboratorilor și partenerilor alături de care a parcurs acești 8 ani.

Redacția Gazeta Dâmboviței

Zic că nu e întâmplător că astăzi, la 8 ani de la înființarea publicației Gazeta Dâmboviței.ro, am avut plăcerea de a îl cunoaște pe marele ziarist, Doru Dinu Glăvan, președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România. Posibil să fi intervenit karma :).
Pentru cei 8 ani, vă mulțumesc tuturor: cititori, clienți, parteneri, colegi! Fiecăruia în egală măsură!
În urmă cu 8 ani, începeam această aventură alături de Crina Zamfirescu. Am stabilit atunci câteva principii, care au adus lângă noi o echipă extraordinară! Cu respect mă înclin tututor!
Nu vreau să dau acum cifre. Sunt ușor de aflat de către fiecare, direct din www.gazetadambovitei.ro . Însă fiecare dintre dumneavoastră, cei care citiți zilnic publicația noastră, sunteti cei care ne motivează zi de zi să continuăm.
Sunt de o viață în presă, dar ultimii 8 ani au fost cei mai bogați! În momente, în oameni, în experiențe! Încă o dată, vă mulțumesc tuturor!
La mulți ani, dragii mei colegi! – Gabriel Cristache

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro