3 motive ca iarna aceasta să ai un apartament de calitate în Class Park Târgoviște

Cred ca unii dintre dumneavoastră au, deja, foarte multe argumente, dar poate sunteți curioși să aflați și altele.  Pentru o viață ușoară este bine să alegeți, din prima, calitatea, ceea ce vă va scuti de o gramadă de probleme pe viitor.

Sărbătorile sunt mai frumoase în Apartamentele noi din Târgoviște

Sărbătorile sunt mai frumoase și mai vesele când  poți să inviți și tu prietenii la tine acasă.  Dar când vecinul îți bate la ușă că e muzica prea tare sau că vorbiți până noaptea târziu, nu mai e la fel de plăcut. Ești la tine acasă și ai chef să faci ce vrei și când vrei!

 De aceea, izolația dintre vecini pe lateral, dar și de sus în jos, face diferență între o locuință de calitate (prin pereți de cărămida între apartamente și polistiren extrudat față de vecinii pe vertical) și una una obișnuită. Apartamentele noi din Târgoviște cu încălzire în pardoseală, așa cum sunt cele care se livrează anul acesta în Class Park Residence, corespund tuturor cerințelor de izolare a zgomotului.

Cheltuieli minime în Class Park Târgoviște

Clasa A energetică înseamnă o locuință de calitate. Așa cum ai mașină de spălat, frigider, cuptor și alte electrocasnice cu consum de clasa A, asa este si apartamentul tău încadrat într-o clasă de consum. La clasa A energetică se spune că  “te încălzesc pe tine vecinii”, iar la clasa B că “îi încălzești tu pe ei”.  Ideea este ca și în situația unui consum minim de energie apartamentul tău păstrează căldura din interior. Factura de gaze are o pondere majoritară în cheltuielile cu utilitățile iarna și asta variază în funcție de cât e bine este construit și izolat blocul. Noile tehnologii și materialele de calitate te ajută să faci cald și căldura să fie păstrată. Cel mai nou sistem introdus în premieră anul acesta, în Class Park este încălzirea în pardoseala, așa că îți este cald la picioare și nu mai ai nevoie de papuci.

Parcurile tale în Complexul Class Park 

            Dacă tot e frig afară, e mai greu să faci sport sau să te duci cu copilul în parc. Poate mergeai în Parcul Chindia, când era cald și distractiv, dar acum dacă parcul ar fi în fața blocului ce comod și ce bine ar fi. Asta înseamnă un Complex Rezidențial –  să îți ofere tot ce ai nevoie ca să îți fie ușor și facil. De exemplu, în complexul Class Park ai parc de copii, de relaxare, bibliotecă și fitness. Totul la doi  pași fără a mai fi nevoit să îngheți de frig în mașină sau în drum spre parcurile municipiului.

www.classpark.ro


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro