ortooxacell kiss2022.gif Flax

Conducerea SLI spune că nu are nimic de ascuns! Iată barul incriminat de colegii din FEN

Acuzaţi de colegii din FEN şi Asociaţia Învăţătorilor, conducerea SLI Dâmboviţa se apără în cazul sediului fostului inspectorat.

Mihai Mihail, preşedintele Sindicatului Liber, şi Emil Poamă, vicepreşedintele SLI la nivel judeţean, spun că acuzaţile care li se aduc sunt nedrepte. Ei spun că există o hotărăre judecătorească prin care Inspectoratul Şcolar pierdea procesul legat de proprietatea clădirii.

Târgoviştea blocată de 150 de maşini, astăzi, între orele 15:00 – 18:00! Află motivul!

Liderii Sindicatului „Cartel Alfa”  vor protesta astăzi în Târgovişte. Acţiunea, desfăşurată de marţi până joi, între orele 15:00 şi 18:00, face parte dintr-un marş organizat în mai multe oraşe din ţară  de către sindicaliştii care doresc modificarea Legii dialogului social, oprirea privatizării companiilor strategice, crearea de locuri de muncă şi creşterea valorii salariului minim pentru 2013 la cel puţin 850 de lei.

Grevă generală la Automecanica Moreni!

  Cei peste 300 de angajați ai societății au intrat, începand de astăzi , în greva generală dupa ce, în ultimele două luni, nu și au mai primit salariile, și așa reduse la 75%  din anul 2009. Salariații acuză conducerea uzinei  de neimplicare în găsirea comenzilor și nici în continuarea Programului “Transportor Blindat pentru Trupe 8×8”, demarat … Citește mai mult