ortooxacell kiss2022.gif Flax

Colegiul „C-tin Cantacuzino” Târgovişte s-a remarcat la Olimpiada de Animatori

premii_animatori
Reprezentanţii colegiului târgoviştean adună premii peste premii la nivel naţional, ultimele fiind cele de la Concursul de Animatori ce a avut loc la Odorheiu Secuiesc.
El s-a desfăşurat în perioada 24-26 mai şi a avut două secţiuni : dezvoltare personală şi divertisment. Între cele opt judeţe participante, Dâmboviţa a fost reprezentată de elevele cantacuzine Alina Firăţoiu (a X-a A), Georgiana Călin (a X-a B), Carmen Hoţescu (a XI-a A) şi Evelyn Andrei (a XI-a A), coordonate de prof. Gabriela Catrina şi însoţite la concurs de prof. Nadia Călinescu. Ele s-au întors cu locul II la grup şi un premiu special intitulat „Animator de elită” obţinut de cantacuzina Evelyn Andrei (a XI-a A).
„Dacă aş avea copil, l-aş aduce la Târgovişte numai ca să-i fii tu învăţătoare!”
Proiectul prezentat de ele s-a intitulat „Magia pălăriilor cu personalitate”, iar pălăriile au fost realizate de elevii claselor a III-a de la colegiul menţionat. „Am dat răspunsuri pertinente, ba chiar am uimit de câteva ori juriul cu dezinvoltura mea. M-am implicat în toate activităţile, chiar şi în cele cu celelalte judeţe, unde eram aleasă ca şi reprezentant de bază. La sfârşit am fost felicitată personal de către juraţi. Ceea ce m-a impresionat profund a fost replica unei doamne din juriu: „Dacă aş avea copil, l-aş aduce la Târgovişte numai ca să-i fii tu învăţătoare!”, a povestit cu entuziasm Evelyn Andrei .

Reprezentanţii colegiului târgoviştean adună premii peste premii la nivel naţional, ultimele fiind cele de la Concursul de Animatori ce a avut loc la Odorheiu Secuiesc.