ortooxacell kiss2022.gif Flax

Mic Ghid privind recunoașterea diplomelor și a calificărilor profesionale

Sunteţi refugiat sau persoană cu protecţie subsidiară? Doriţi să vă continuaţi studiile sau să vă încadraţi în muncă pe teritoriul României potrivit profesiei sau calificării dumneavoastră? Atunci aveţi nevoie de recunoaşterea diplomelor sau calificărilor obţinute în ţara de origine sau într-un alt stat în care aţi avut reşedinţa sau domiciliul în trecut. Pentru a putea … Citește mai mult

Colegiul „C-tin Cantacuzino” Târgovişte s-a remarcat la Olimpiada de Animatori

premii_animatori
Reprezentanţii colegiului târgoviştean adună premii peste premii la nivel naţional, ultimele fiind cele de la Concursul de Animatori ce a avut loc la Odorheiu Secuiesc.
El s-a desfăşurat în perioada 24-26 mai şi a avut două secţiuni : dezvoltare personală şi divertisment. Între cele opt judeţe participante, Dâmboviţa a fost reprezentată de elevele cantacuzine Alina Firăţoiu (a X-a A), Georgiana Călin (a X-a B), Carmen Hoţescu (a XI-a A) şi Evelyn Andrei (a XI-a A), coordonate de prof. Gabriela Catrina şi însoţite la concurs de prof. Nadia Călinescu. Ele s-au întors cu locul II la grup şi un premiu special intitulat „Animator de elită” obţinut de cantacuzina Evelyn Andrei (a XI-a A).
„Dacă aş avea copil, l-aş aduce la Târgovişte numai ca să-i fii tu învăţătoare!”
Proiectul prezentat de ele s-a intitulat „Magia pălăriilor cu personalitate”, iar pălăriile au fost realizate de elevii claselor a III-a de la colegiul menţionat. „Am dat răspunsuri pertinente, ba chiar am uimit de câteva ori juriul cu dezinvoltura mea. M-am implicat în toate activităţile, chiar şi în cele cu celelalte judeţe, unde eram aleasă ca şi reprezentant de bază. La sfârşit am fost felicitată personal de către juraţi. Ceea ce m-a impresionat profund a fost replica unei doamne din juriu: „Dacă aş avea copil, l-aş aduce la Târgovişte numai ca să-i fii tu învăţătoare!”, a povestit cu entuziasm Evelyn Andrei .

Reprezentanţii colegiului târgoviştean adună premii peste premii la nivel naţional, ultimele fiind cele de la Concursul de Animatori ce a avut loc la Odorheiu Secuiesc.