ortooxacell kiss2022.gif Flax

Siguranţa elevilor, prioritară pentru poliţiştii dâmboviţeni!

Datele înregistrate în anul şcolar anterior privind infracţiunile şi incidentele produse atât în mediul şcolar cât şi în apropierea unităţilor de învăţământ au reprezentat un semnal de alarmă pentru poliţişti. Astfel că, prevenirea delincventei juvenile şi a victimizării minorilor este una din priorităţile Poliţiei Române stabilite în activitatea de prevenire a criminalităţii în anul şcolar 2012-2013.

Jandarmii dâmboviţeni asigură ordinea publică la o sărbătoare religioasă importantă!

130 de lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa şi Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploieşti, în cooperare cu alte forţe vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică, în zona Catedralei Mitropolitane din municipiul Târgovişte, unde va avea loc sâmbătă o ceremonie religioasă prilejuită de sărbătorirea Sf. Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului şi Mitropolitul Ţării … Citește mai mult

Dâmboviţa, în topul judeţelor cu incidente la referendumul din 29 iulie!

De la debutul campaniei pentru referendumul din 29 iulie privind demiterea preşedintelui Traian Băsescu şi până ieri, în baza de date a M.A.I. au fost înregistrate  la nivel naţional, 1.050 de sesizări, dintre care 442 nu au fost confirmate.Din totalul incidentelor, cele mai numeroase s-au produs pe raza municipiului București (188) și a judeţelor: Dâmboviţa (102), Buzău (51), Brașov, Ialomița (câte 48), Mehedinți și Prahova (câte 45), cele mai multe fiind reclamate în mediul urban prin apelul la numărul unic 112.