Tinerii dâmbovițeni încurajați să facă mișcare prin proiectul „Fii activ, fii sportiv!”

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Sâmbătă, 21 septembrie 2019, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a participat, la Sala Sporturilor din Târgoviște, la premierea echipelor câștigătoare în cadrul proiectului „Fii activ, fii sportiv!”.

Evenimentul este organizat de Asociația Județeană Sportul pentru Toți Dâmbovița, proiectul fiind finanțat de Consiliul Județean Dâmbovița.

Pe parcursul derulării proiectului, au fost implicați 500 de copii din județ, cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani, aceștia participând la întreceri sportive pe 4 categorii.

Astăzi, au fost premiate primele 3 echipe clasate în concurs, iar pentru această primă sesiune, Consiliul Județean Dâmbovița a contribuit cu suma de 21.700 lei.

Acest gen de manifestări au ca scop încurajarea tinerei generații să practice activități fizice și sportive, în scopul adoptării unui stil de viață sănătos.

Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a transmis participanților următorul mesaj:

Vreau să vă felicit pe domneavoastră, profesorii de educație fizică și sport, pentru ceea ce faceți pentru acești copii (…). Vă asigur că noi, de la Consiliul Județean Dâmbovița, sprijinim astfel de activități, pentru că sunt benefice. Vouă, dragi copii, pentru că am văzut un copilaș plângând că a pierdut la una dintre competiții, vă spun un lucru: Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă! Peseverați, pentru că numai așa veți ajunge campioni. Cred că trebuie să avem convingerea că putem face împreună foarte multe lucruri bune. Ne vedem sâmbătă, la cros-ul din Pucioasa. Vă feicit, doamnelor și domnilor profesori, pentru modul în care vă implicați și îi sprijiniți pe acești copii. Mult, mult, success!

 

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro