Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

TÂRGOVIȘTE: Prețul apartamentelor ANL, redus substanțial. Stan: „Nu știu când va mai exista această oportunitate”

Prețuri reduse substanțial la apartamentele ANL. Târgoviștenii care sunt chiriași în astfel de locuințe sunt sfătuiți să cumpere acum, când legislația a adus o scădere a prețului și de trei ori.

„Este o perioadă foarte bună în vederea achiziționării acestor apartamente în contextul în care prin actul normativ actual, spre deosebire de legislația de până acum, este o reducere substanțială la prețul de cumpărare a locuințelor ANL, chiar și de trei ori. Spre exemplu, un apartament de pe Bulevardul Unirii, de 3 camere, care avea o valoare anterioară de vânzare de 200.009 lei se vinde acum cu circa 64.000 de lei în contextul în care se poate achiziționa și în rate mergând până la 25 de ani, perioada de plată. Deci pentru târgoviștenii care doresc să-și achiziționeze locuințele pe care le dețin în acest moment cu chirie este un moment foarte bun pentru cumpărarea locuințelor ANL. De asemenea, la un apartament cu 2 camere, situat în micro II, de la o valoare anterioară de 132.000 lei, acum se poate cumpăra cu 78.000 de lei, sigur că depinde de anul construcției. Nu știu când va mai exista această oportunitate.” a precizat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Referitor la valorile de vânzare ale locuințelor recepționate la nivelul jud. Dâmbovița, ANL a realizat recent o simulare de cost comparativă pentru câteva localități.

 

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media