TÂRGOVIȘTE: Bărbat reținut pentru încălcarea unui ordin de protecție

La data de 27 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi încălcat , în mod repetat, obligațiile prevazute de art.23 alin.1 lit. d si f din Legea nr. 217/2003, dispuse printr-un ordin de protecție emis de Judecatoria Targoviste la data de 11 februarie 2020.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că , ulterior emiterii ordinului de protecție, barbatul si-ar fi contactat, în mod repetat, soția, prin intermediul unei aplicații de mesagerie, iar pe parcursul acestei zile s-ar fi apropiat de aceasta, i-ar fi luat telefonul pentru a-i verifica conversațiile și i-ar fi solicitat să se impace cu el.

Pe numele bărbatului a fost intocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevazute de art. 32 alin.1 din Legea nr.217/2003.

De asemenea, bărbatul a fost retinut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi , 28 februarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri procedurale.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro