ȘTIREA DE BINE: Solidaritate la Răzvad! Bătrânii și cei izolați nu sunt lăsați la greu! (VIDEO)

 

Bătrânii  și cei izolați la domiciliu în comuna Răzvad, vor primi sprijin. 
Primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru,  a demarat o acțiune de colectare de fonduri pentru ajutorarea acestor persoane. Primii care au donat au fost primarul, viceprimarul Ionela Șerban și consilierii locali. Cu toții au contribuit cu jumătate din indemnizația de luna acesta. Lor li s-au alăturat și salariații primăriei.
În comuna Răzvad, sunt, deocamdată, 76 de persoane aflate în stare de autoizolare, dar este de așteptat că numărul lor să crească.

Din păcate, ne confruntăm cu o situaţie extrem de delicată, o situaţie cu care foarte mulţi dintre noi nu ne-am mai întâlnit vreodată. O situaţie pe care, se pare, nici guvernanţii nu o gestionează aşa cum ar trebui şi, până în prezent, nu au arătat că pot veni cu soluţii reale pentru problemele cu care noi toţi ne confruntăm, atât administraţiile publice locale cât şi cetăţenii.
Orice sumă este binevenită. Contează cel mai mult spiritul nostru de solidaritate, dorinţa de a face bine, acum, în situaţii-limită, concetăţenilor noştri aflaţi la nevoi. După ce încheiem procedura de colectă, vom deschide cutia sigilată, în baza unui proces-verbal, iar banii îi vom folosi judicios pentru a cumpăra cele de trebuinţă cetăţenilor noştri izolaţi din cauza acestui teribil virus” a precizat Spătaru.

De asemenea, cei care doresc să ajute pot dona și alimente de bază la sediul unității administrative. Acestea vor fi împărțite persoanelor aflate în situații de risc.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro