#PREZIDENȚIALE2019: Acuzații grave lansate de președintele CJD, Alexandru Oprea

Președintele CJD, Alexandru Oprea a declarat public că mai mulți membri PSD din organizațiile locale de pe Valea Cricovului au fost șicanați de poliție, în ziua votului.

România de după moțiunea de cenzură si după căderea guvernului se poate întoarce la practici anti-democratice, la care toată lumea făcea referire cu atâta zel, si vreau sa va spun că în cursul zilei de astăzi, ca unul care coordonez toată Valea Cricovului, am mers prin toată Valea Cricovului, în nicio localitate din cele 11 componente ale văii n-am văzut atâta desfășurare de forțe ale organelor de poliție ca la Răzvad.

Vreau sa va spun că în față fiecărei secții de votare din cele 6, au staționat mașini ale Ministerului de Interne. Înțeleg ca este o implicare directă a domnului Grozavu Gabriel, Consilier judetean. Nu știu în ce calitate, însoțit de către comisarul șef de poliție, Moraru, care înțeleg că este noul adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița.

Dacă în România secolului 21 așa înțelegem să respectăm dreptul democratic de a alege , înseamnă că nu am învățat nimic, pentru că în puțin timp comemorăm 30 de ani de la Revoluția din Decembrie și nu mă asteptam ca la 30 de ani de la Revoluție sa ne întoarcem la statul Polițienesc.  Dacă asta se dorește, dacă asta este România Normală a președintelui Iohannis, si nu mi se pare în regulă. Vreau să vă spun ca fiecare din colegii mei de aici, pentru că suntem 6 organizații locale, au fost șicanați de forțele de ordine.” a declarat Oprea.

În cursul zilei, PSD Dâmbovița a formulat plângere la BEJ cu privire la aceste fapte.


Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro