DÂMBOVIȚA: Protest în duminica alegerilor! 100 de oameni au ieșit în stradă

Distribuie:

Un protest a fost anunțat printr-un mesaj pe Facebook, chiar în ziua votului pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale, în locul în care vineri s-a produs un grav accident rutier.

Oamenii au anunțat că se vor strânge în zona semaforului instalat pe DN 71, în Moţăieni, acolo unde, vineri, 22 noiembrie, şi-a pierdut viaţa o femeie, peste care s-a răsturnat cu camion cu lemne. Femeia era pe marginea străzii, când un camion plin cu lemne s-a răsturnat peste ea. Victima a fost scoasă, în viață, de pompierii care au intervenit la fața locului, dar a decedat ulterior din cauza rănilor grave.

Nu blocăm circulaţia, nu căutăm dosare penale, însă atragem atenţia, cerem demisii şi pedepsirea vinovaţilor. De 8 luni, autorităţile ignoră situaţia din Moţăieni. A murit un om, iar ei tot nu au făcut nimic”, este mesajul postat pe Facebook, unde a fost anunţat protestul.

Deputatul USR, Dumitru Lupescu a fost alături de cele peste 100 de persoane din Fieni și Moțăieni, care au cerut să se facă dreptate, pentru a nu mai muri oameni nevinovați. Acesta invinuieste Administrația locală și CNAIR-ul de lipsă de interes.

Pentru că administrația locală și CNAIR-ul nu au luat măsuri.

De 8 luni de zile se repară 12 metri de drum, să-l consolideze… Și a trebuit sa moară oameni și sa fie răniți.

Au fost 3 accidente, acesta fiind mortal, restul a fost numai cu răniți, și nu se mișcă nimic, iar oamenii au ajuns la culmea răbdării pentru întârzieri, pentru toate nenorocirile care s-au întâmplat, și au cerut ajutorul tuturor.

Noi am mers acolo să-i ascultăm și au dreptate.

Eu le-am spus ca am și hârtie către Consiliul Județean, dar a spus că CNAIR, că o țeavă de gaze, la alții le-a spus ca e gradina omului și că nu se poate.

Se poate, orice se poate. Se poate repara drumul foarte bine, consolida fără probleme. Există putință, nu există voință.

Au venit Jandarmi, Politie, că …

Au fost peste 100 de oameni. Oamenii sunt extrem de revoltați ca nu se face nimic pentru cetățeni. E păcat că-și pierd oamenii viața.” a declarat deputatul.

 

Larisa Ungureanu

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro