#PREZIDENȚIALE2019: Și-a anulat Adrian Țuțuianul votul? VIDEO cu cabina de vot

sursa foto facebook

sursa video: Dambovitalazi.ro

Senatorul ProRomânia Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, pare să-și fi anulat votul, conform unei filmări realizată de presă la secția unde a votat acesta. În imagini se vede cum senatorul aplică ștampila de două ori. (video, secunda 29) Acesta nu s-a preocupat prea mult de secretul votului și nu a tras perdeau cabinei de vot.

De altfel, Țuțuianu a și afirmat că este nemulțumit de ambele variante de candidați ajunși în finala pentru prezidențiale. În plus, nu a oferit nici un mesaj public, în perioada campaniei electorale pentru turul 2, cu care să-și orienteze electoratul către unul din cei doi candidați rămași în cursă.

Nu sunt fericit cu alegerea pe care o avem de făcut astăzi / e o decizie complicată, prin prisma neajunsurilor pe care ambii finaliști le au; nu mai revin asupra lor.

DAR, mai e puțin și se fac 30 de ani de la Revoluția din Decembrie 89. Printre multe alte lucruri care s-au cerut atunci, a fost și dreptul la vot, liber exprimat. S-a murit pentru asta, a fost un drept câștigat cu sânge. Și eu cred că asta ne obligă să-l folosim, măcar în numele sacrificiului uriaș de acum 3 decenii.

Pentru asta am mers astăzi la vot, ca de fiecare dată. Indiferent de opțiuni, cred că există decizii raționale din perspectiva interesului public.” a scris Adrian Țuțuianu pe pagina sa de facebook.

A însoțit, totuși, postarea cu o inimă, simbol al unui dintre candidații aflați în cursă.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro