Poliția a identificat și amendat persoana care a vandalizat afișele USR de la Dărmănești

Distribuie:

Un bărbat de 48 de ani a fost amendat pentru ruperea afișelor electorale ale candiatului USR Dărmănești. IPJ Dâmbovița s-a sesizat după publicarea de către Gazeta Dâmboviței a informațiilor (VEZI AICI). Persoană în cauză nu este membru de partid, ci doar simpatizant al unei alte formațiuni politice.

Având in vedere informațiile apărute in spațiul public cu privire la faptul ca afișele electorale, de pe raza localitatii Darmanesti, au fost vandalizate, polițiștii din cadrul Poliție Municipiului Moreni s-au sesizat din oficiu, identificând persoana banuita de comiterea faptei, respectiv un barbat de 48 de ani.

Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 600 de lei pentru nerespectarea prevederilor art. 108 din Legea nr.115/2015 pentru alegerea autorităților administrației publice locale, pentru modificarea Legii administrației publice locale nr. 215/2001, precum și pentru modificarea și completarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleșilor locali.” a transmis IPJ Dâmbovița.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro